Катя Репяхова зменшила губи, а Віктор Павлік ліг під ніж хірургів: що відбувається в зірковій парі

У травні Каті Репяховій та Віктору Павліку довелося чимало часу провести у спілкуванні з лікарями. Та якщо блогерка просто зменшувала собі губи, то артисту довелося замінювати сердечний клапан.

10 днів поспіль провів у інституті серця 58-річний музикант. Через проблеми з серцем Віктору Павліку довелося пережити операцію з заміни клапана. Чоловік дуже не хотів лягати під ніж хірурга. Натомість зробив це заради маленького сина.

Віктор Павлік та Катя Репяхова опинилися в лікарні

Рідним співака довелося чимало попереживати, адже під час хірургічного втручання серце артиста зупинили на пів години й під’єднали його до штучної вентиляції легень. Віктору Франковичу зробили невеличкий надріз, а клапан завели в середину крізь судини, тож великих шрамів не буде. На хірургічному столі пацієнт провів 4 години.

Вже за 10 днів Павлік виписався з лікарні. Те, що операція пройшла успішно, Катя втямила, коли на другий день після реанімації чоловік попросив дати йому крем під очі. А за тиждень уже взявся за гітару. Отже, все найстрашніше залишилося позаду.

Віктор Павлік та Катя Репяхова опинилися в лікарні

Катя по можливості намагалася бути поряд із чоловіком. Та поки Віктор лежав під крапельницями, спромоглася й собі дещо перекроїти. Навідалася до косметичного салону, щоб зменшити губи.

Лише рік тому у березні Репяхова збільшила свої вуста, але тепер їй захотілося мати іншу форму губ. Тому довелося для початку розчинити гіалурон. Процедура з позбавлення філеру виявилася доволі болючою.

Віктор Павлік та Катя Репяхова опинилися в лікарні

Довкола рота з’явилися синці, тож, щоб дістатися додому після відвідин косметологічного салону, довелося сховати обличчя за медичною маскою. Тепер слід зачекати кілька тижнів, поки губи повернуться до звичної форми.

Виписавшись із лікарні, чоловік не впізнав кохану дружину, бо вже звик до збільшених губ. Та нічого, щойно все загоїться, Катя знову піде до косметолога, щоб зробити собі ще кращі губки, аніж були до цього.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?