“У білій вишиванці”: Віталій Козловський із дружиною Юліϵю Бакуменко похрестили новонародженого сина Оскара

Співак Віталій Козловський, що вперше став батьком 25 лютого 2024 року — днями похрестив новонародженого сина. Читайте далі, де була проведена урочиста подія і чи відомі імена хрещених батьків?

39-річний український співак і захисник Віталій Козловський похрестив 3-місячного сина Оскара разом із дружиною Юліϵю Бакуменко. Таїнство Хрещення відбулось в місті Киϵві, у Михайлівському Золотоверхому монастирі.

Батьки маленького Оскара поки що не підтвердили новину у соціальних мережах офіційно. Однак світлина з храму зʼявилась на сторінці священника Олександра Баричка, який і проводив обряд. На ній Віталій Козловський стоїть поряд із молодим священником та законною дружиною і мамою новонародженого Оскара на тлі іконостасів, що розташовані позаду. Юлія Бакуменко обрала для таїнства Хрещення світлу сукню і мереживну хустку-шарф. Немовля на фото тримаϵ в руках священнослужитель.

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара
Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара

Зараз невідомо, хто у хлопчика хрещені батьки.

Новий воїн церкви Хрестової. Дочекався отримати Оскара – підписав світлину з церкви священнослужитель Олександр Баричко.

Первісток Віталія Козловського народився 25 лютого. Хлопчика назвали Оскаром. Ще до його народження співак повідомляв, що вони з Юліϵю Бакуменко чекають саме на хлопчика.

Дружина артиста Юлія Бакуменко багато років була його піарницею. Але офіційний шлюб закохані взяли нещодавно, знаходячись в очікуванні немовляти.

Після народження сина Віталій Козловський часто ділиться у соціальних мережах подробицями свого довгоочікуваного батьківства. Співак зізнавався, що поява маленького Оскара суттϵво змінила його пріоритети. Син зробив 39-річного артиста більш сентиментальним. Козловський зізнавався, що полюбив бувати вдома, бо там на нього чекаϵ маленьке щастя — рідний синочок.

Також Віталій Козловський зізнавався, що був учасником партнерських пологів і бачив на власні очі момент народження первістка.

Нові статті

Схожі статті

Результат вас вразить: навіщо сипати соду у пральну машину та що від цього буде – найдієвіший спосіб

Якщо хочете, щоб ваш одяг виглядав як новий та був свіжим, рекомендуємо спробувати один дієвий метод: навіщо додавати соду до вашої пральної машини?

Прожили разом майже 42 роки, але діточок не мали: історія кохання берегині української пісні Раїси Кириченко

Раїса Корж (Кириченко) — українська співачка і народна артистка української РСР. В її особистому житті був один чоловік — баяніст Микола Кириченко. Разом вони створили творчий і родинний союз.

Так ось, як вона виглядає – всі карти розкриті: 58-річний Віктор Павлік вперше показав свою тещу (ФОТО)

Віктор Павлік не соромиться демонструвати своє особисте життя на публіку та завжди щирий зі своєю аудиторією, зокрема не приховує свої відносини з тещею: як виглядає жінка та чим займається?

48-річна Наталія Могилевська публічно звернулась до чоловіка та зізналась, чому у неї є бажання мати родину

Наталія Могилевська звернулась до чоловіка Валентина та висловила йому вдячність за те, що він надихнув її на одну річ - про що йдеться? Подробиці.