Перехитрили вік: 3 знаменитості, які зовсім не старіють – одна з сестер Сумських, Ірина Білик і Софія Ротару

Софія Ротару, Ірина Білик і Ольга Сумська — українські зіроньки, які залишаються молодими, незважаючи на свій вік. Як їм це вдаϵться робити і які таϵмниці краси знають ці жінки? Читайте про це далі.

Ольга Сумська, Ірина Білик і Софія Ротару — жінки, які завжди поза віком. Українські красуні виглядають бездоганно, мають привабливу зовнішність і навіть можуть постати перед шанувальниками без макіяжу. В чому ж головний секрет краси зіркових українок?

Ольга Сумська

Ольга Сумська — ідеальний приклад справжньої жінки. Струнка, з гарною посмішкою і завжди доглянута — акторка щоденно виконуϵ певні ритуали, щоб її краса не зівʼяла якомога довше.

Таϵмниці молодості Ольги Сумської
Таϵмниці молодості Ольги Сумської

Ольга Сумська порадила усім жінкам – приділяти трохи часу самій собі щодня. В домашніх умовах зірка робить собі і ліфтинг, і обгортання, і різноманітні маски для шкіри та волосся. Знаменитість не забуваϵ про себе навіть при тому шаленому графіку творчої роботи, який завжди присутній в її житті.

Особлива таϵмниця краси української Роксолани — це домашня маска, зроблена зі сметани. Сумська наносить її на обличчя в 2 або 3 шари і залишаϵ на 20 хвилин. Потім – змиваϵ рештки засобу теплою водою. В результаті процедури шкіра стаϵ гладенькою, як в немовляти.

Ірина Білик

Таϵмниці краси Ірини Білик
Таϵмниці краси Ірини Білик

Свої секрети краси маϵ і 54-річна Ірина Білик. Всі вони дуже прості і доступні. Зірка української естради щодня робить 2 маски для обличчя. Їхній рецепт знаменитість не розкрила. А ще Білик вранці та ввечері випиваϵ по склянці чистої води із содою.
В щоденному меню Ірини Білик ϵ й корисні канадські добавки, які містять в собі тільки натуральні продукти та спеції (карі, перець гіркий).

Софія Ротару

76-річна Софія Ротару ніколи не приховувала того факту, що заради збереження молодості користувалась послугами пластичних хірургів. Але не тільки завдяки спеціалістам зірка в свої роки зберегла молодий вигляд.

Секрети краси Софії Ротару
Секрети краси Софії Ротару

Софія Михайлівна уважно ставиться до свого фізичного та духовного здоровʼя. Найкращий спосіб психотерапії та збереження молодості, на думку знаменитості — це фізична праця на дачі. У вільний час Ротару працюϵ на власній ділянці, вирощуϵ зелень та овочі.

А ще Софія Михайлівна у вільний час займаϵться спортом. Щодня співачка відвідуϵ домашній спортивний зал. Підтримувати молодість шкіри їй допомагаϵ охолоджена мінеральна вода і здоровий сон. Колись Ротару розповідала, що завжди засинаϵ під класичну музику. Але найголовнішою таϵмницею молодості і гарного самопочуття Софія Ротару називаϵ відсутність злих думок і внутрішню гармонію.

Нові статті

Схожі статті

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.

Величезна тераса, басейн та дизайнерський інтерʼєр: Лілія Ребрик показала, як виглядає її розкішний маєток

Незважаючи на власну квартиру в Києві, телеведуча Лілія Ребрик надає перевагу заміському будинку: як виглядає двоповерховий маєток із величезною територією?

Українська Леді Гага “ризикує” стати тещею: донька Камалії Мірабелла вже має залицяльника – хто він (ФОТО)

Співачка Камалія знов поїхала на зустріч із доньками-двійнятами. 10-річні Мірабелла та Арабелла зраділи смаколикам від мами. Згодом зʼясувалось, що в однієї із сестер… зʼявився залицяльник. Хто це?