Працює в театрі з колишньою, але про доньку не згадуϵ: де зараз екс-чоловік Ольги Сумської Євген Паперний?

Із колишнім чоловіком Євгеном Паперним Ольга Сумська прожила 5 років. В цьому шлюбі українська Роксолана народила першу доньку, Антоніну. Де зараз і чим займаϵться Євген Паперний?

Українська акторка Ольга Сумська була в шлюбі двічі. І якщо її другого чоловіка Віталія Борисюка знають усі, то про першого — Євгена Паперного, вже забули. Між тим, в шлюбі з Паперним Сумська прожила майже 5 років і народила першу доньку, Антоніну.

Євген Паперний з донькою Антоніною
Євген Паперний з донькою Антоніною

Євген Паперний старший за свою колишню дружину Ольгу Сумську на 16 років. Їхній шлюб дуже складно назвати щасливим. Колись виконавиця ролі Роксолани розповідала, що її мама Ганна Іванівна відмовляла молоду доньку від шлюбу з актором Паперним. І все через те, що в українському суспільстві в нього була репутація ловеласа.

Однак про своϵ рішення одружитись із Євгеном Паперним Сумська жодного разу не пожалкувала. Сам актор зізнавався, що Ольга — ϵдина жінка, якій він ніколи не зраджував.
Шлюб Ольги Сумської та Євгена Паперного проіснував з 1987 по 1991 рік. Для актора юна українська красуня стала другою дружиною. В 1990 році в подружжя народилась донька Антоніна.

Офіційною причиною розлучення Сумської і Паперного стало нове кохання артистки на стороні. В пані Ольги виникли романтичні стосунки із своїм колегою по театральній сцені, Віталіϵм Борисюком.

Де зараз Євген Паперний?

Після розлучення із Ольгою Сумською Євген Паперний встиг одружитися втретϵ. Його обраницею стала жінка на імʼя Тетяна. Подружжя познайомилося під час зйомок, коли Тетяна була ще у відносинах з іншим чоловіком. Втім, вона вирішила піти від чоловіка заради Паперного.

З рідною донькою Антоніною Паперний після розлучення із Сумською майже не спілкувався. Дівчина залишилась жити із зірковою мамою та вітчимом Віталіϵм Борисюком. Євген Паперний і сам не одноразово розповідав, що своїй спадкоϵмиці не дзвонить і не навідуϵ її.

Відомо, що Євген Паперний і досі знімаϵться в кіно та граϵ на сцені того ж театру, що і його колишня дружина Ольга Сумська. Артисти добре спілкуються один із одним, а їхні стосунки після пережитого любовного трикутника набули особливого шарму.

Романтичне тріо: Сумська, Борисюк і Паперний
Романтичне тріо: Сумська, Борисюк і Паперний

Навесні минулого року Ольга Сумська на своїй сторінці в Instagram повідомляла, що її екс-чоловік Євген Паперний переніс оперативне втручання. Більш точну інформацію про проблеми зі здоровʼям в Паперного артистка не надала. Лише згодом зʼясувалось, що лікування Паперний проходив за кошт державної програми для літніх людей. Посприяв виділенню коштів мер Киϵва Віталій Кличко.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?