Значить, не любили по-справжньому: Сумська, Узелков, та інші зірки, які зраджували своїм другим половинкам

Ольга Сумська, В'ячеслав Узелков, Віктор Павлік та інші зірки розповіли скільки разів були невірними своїм партнерам: що відомо про особисте життя артистів?

Питання вірності в парах залишається актуальним навіть зараз. Це особливо стосується знаменитостей, які постійно знаходяться в центрі уваги.

Сергій Бабкін

Один із яскравих прикладів зради в українському шоу-бізнесі стосується відомого співака Сергія Бабкіна. На початку своєї сольної кар’єри він був невірним своїй дружині Сніжані, особливо під час гастролей. Співак зізнався, що його невірність включала понад сотню випадкових зустрічей з жінками легкої поведінки, за що він навіть отримував гроші. Однак, усвідомивши свої помилки, Сергій вирішив зізнатися в усьому своїй дружині та попросити у неї вибачення.

Сергій та Сніжана Бабкіни
Сергій та Сніжана Бабкіни

Спочатку Сніжана мала намір розірвати шлюб з Сергієм через його зраду. Проте, незважаючи на глибокий біль і розчарування, вона вирішила пробачити його.

В’ячеслав Узелков

Його колишня дружина Марина Боржемська після їхнього розлучення розповіла про зраду чоловіка. Вона побачила листування В’ячеслава з іншою жінкою. Марина намагалася врятувати їхній шлюб, однак, після 22 років спільного життя, вони все ж таки розлучилися.

В'ячеслав Узелков та Марина Боржемська
В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська

Ольга Сумська

Актриса зрадила свого колишнього чоловіка, Євгена Паперного, коли вони ще були молодими. За часів її молодості, Сумська зустріла актора Віталія Борисюка, з яким розпочала роман. Ця зрада стала причиною розлучення з Паперним.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Пізніше Ольга Сумська створила нову родину, вийшовши заміж за Віталія Борисюка. Але, як визнала сама актриса, їхній шлюб також не був бездоганним. Подружжя також мало інтрижки на стороні, що спричинило конфлікти й непорозуміння. Вирішальним моментом стало обіцяння більше не здійснювати флірт із іншими, яке вони зробили, коли їхнє подружжя опинилося на межі розпаду.

Віктор Павлік

Після тривалих років шлюбу співак Віктор Павлік зізнався, що його почуття до дружини почали слабшати. Відверто кажучи, протягом 25-річного подружнього життя він мав кілька романтичних стосунків на роботі.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

В одному з інтерв’ю Віктор Павлік поділився, що до зустрічі з новою обраницею, 25-річною Катериною Репяховою, він мав кілька службових романів. Між його стосунками з Ларисою, його попередньою дружиною, і новою партнеркою, у нього виникали короткотривалі стосунки з іншими жінками.

Згодом, коли його почуття до дружини остаточно охололи, у Віктора зав’язалися стосунки з Катериною Репяховою. Поступово ці стосунки переросли в більш серйозні.

Такі історії свідчать про те, що навіть в житті відомих особистостей не обійтися без складних стосунків, які можуть виникнути через зраду та невірність.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.