Марко Кропивницький мав купу дітей від дружин та коханок: усиновлений хлопчик Костя є позашлюбною дитиною

Марку було 5 років, коли мама Капітоліна забрала найменшого синочка Володю й втекла від чоловіка Луки Кропивницького з гусаром. Тож хлопчик разом із сестрою Ганною залишилися з татом.

Чоловік одружився, але мачуха замість того, щоб глядіти дітей, постійно зазирала в чарку. Ще й Луку Івановича до цього привчила. Отже, Марку довелося поневірятися по панах, куди його “віддали в науку”.

Згодом Марко знову зустрівся з мамою, коли жив, працював і грав в аматорському театрі в Бобринці. На одній з вечірок, влаштованій Капітоліною, молодик познайомився з Сашею Вукотич. Сирота запала йому в душу, і він почав упадати за 17-річною красунею.

Марко Кропивницький з дружиною, донькою Олександрою та сином Володимиром

Коли вони одружилися, подружжю не таланило з нащадками. Саша тричі народжувала мертвих дітей. Якось їм підкинули немовля, а пара його з радістю усиновила. Костянтин, підростаючи, ставав усе більше схожим на названого батька, тож пішли чутки, начебто це і є син актора.

Марко Кропивницький з названим сином Костянтином, схожим на нього як дві краплі води

Олександра ставилася до хлопчика, як до рідного. Коли Марка Лукича запросили на Галичину попрацювати режисером, дружина не змогла поїхати, оскільки була вагітна, й лікарі не дозволили відправлятися у таку довгу подорож.

Марко Кропивницький з родиною

Тоді чоловік покинув усе й повернувся додому. На той час Саша вже народила донечку Машу. Врешті все налагодилося. Та за 5 років дружини Марка не стало. Оскільки він постійно гастролював, то Марійкою та Костиком переважно опікувалася тітка Олександри Марфа.

Після того Марко Лукич крутив романи, в яких з’являлися діти. Потім одружився й отримав ще троє законних дітлахів – Олександру, Володю та Олю. Костянтин став відомим актором та режисером, що є ще одним аргументом на користь того, що Кропивницький був таки справжнім батьком первістка, а не названим, і передав нащадку творчі гени.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.