Джамала втретє стала мамою та показала вперше свого новонародженого сина: “Мій третій маленький принц”

Джамала поділилась радісною звісткою. Співачка народила третього хлопчика і вже назвала немовля. " Один Факт" розповість, яке імʼя щаслива матуся дала хлопчику і де саме народжувала?

Співачка Джамала поділилась із шанувальниками радісною звісткою. 24 травня 2024 року знаменитість народила третього сина від Сеіт-Бекіра Сулейманова. Поповнення в родині сталось ще 3 дні тому, але Джамала вирішила трохи приберегти його в таϵмниці та побути зі своїм материнським щастям наодинці, без зайвих очей.

Лише сьогодні зранку, 27 травня, артистка поділилась цим щастям із численними шанувальниками.

Мій третій маленький принц – написала зірка у соцмережі Instagram і доповнила цей підпис світлиною з маленькими ніжками і біркою з головною інформаціϵю про немовля.

Джамала повідомила, що в неї народився хлопчик вагою 3410 г та зростом 50 см. Імʼя для немовля щаслива матуся вже обрала. Маленького українського парубка назвали Алімом Сеіт-Бекір огли Сулеймановим.

Я для тебе буду тінню у спекотний день
В холод стану домом,
Я тебе зігрію сонцем
Світлим променем, вогнем — пообіцяла Джамала новонародженому сину

“Один Факт” нагадуϵ, що вперше про свою третю вагітність Джамала розповіла на початку лютого 2024 року — якраз напередодні Національного відбору на Євробачення. Згодом артистка повідомила і стать третьої дитини — хлопчик.

На останніх тижнях вагітності Джамала не втрачала часу дарма і продовжувала активно працювати. За день до пологів артистка завітала на вручення нагород музичної національної премії “YUNA-2024”, де отримала статуетку за свій музичний альбом “QIRIM”. Журі визнало альбом співачки найкращим.

Джамала розповіла, що її третій синок виявився чемним хлопчиком і дав матусі прийняти свою нагороду та сказати урочисту промову на музичній премії. Відразу після цього співачка поїхала в пологовий будинок клініки “Лелека”, де невдовзі народила немовля.

До речі, саме в цій клініці народжувала свою третю донечку Аделіну і Лілія Ребрик.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.