Як виглядає молодша донька Сергія Притули, яка народилася в другому шлюбі: Стефанія зачарувала Мережу

Сергій Притула у соцмережах рідко ділиться світлинами із дітьми. Однак з нагоди дня народження молодшої Стефанії він зробив виключення. Подивіться як зараз виглядаϵ 3-річна донька Притули.

Колишній шоумен, а нині — відомий український волонтер Сергій Притула показав, як виглядаϵ його молодша донька Стефанія, яка народилась в другому шлюбі.
В родині громадського діяча і відомого українського шоумена Сергія Притули 26 травня було свято. Молодшій доньці артиста Стефанії, яку йому народила Катерина Сопельник – виповнилося 3 рочки.

З нагоди дня народження дівчинки її зірковий татусь оприлюднив у соціальних мережах рідкісну світлину із донькою. Щасливий татусь тримаϵ свою маленьку принцесу на руках, а Стефанія тягнеться до татусевого носа, аби його поцілувати. Фото зроблено на тлі рожевих повітряних кульок.

Помітно, що молодша донечка Притули вже підросла і стала справжньою красунею. В дівчинки, як в справжньої принцеси — довге волосся та пишна сукня.

На відміну від Сергія Притули його жінка Катерина Сопельник часто ділиться на персональній сторінці в Instagram світлинами із маленькою донечкою Стефаніϵю. На сторінці мами дівчинки можна побачити маленьку красуню посеред зеленого газону або на руках у мами з татом в українській вишиванці.

“Один Факт” нагадуϵ, що перше знайомство Сергія Притули і Катерини Сопельник відбулось на зйомках. Спочатку ці стосунки були суто робочими, адже шоумен на той момент перебував в іншому офіційному шлюбі. Роман у пари закрутився після того, як перший шлюб Сергія Притули офіційно розвалився.

Дружина Сергія Притули Катерина Сопельник раніше працювала продюсером на “Новому Каналі”, але згодом стала продюсувати власний проект під назвою “Варʼяти”.
Свої стосунки Сергій Притула і Катерина Сопельник не афішували до самого весілля. Урочиста церемонія розпису відбулася 28 серпня 2015 року у Львові та пройшла таϵмно. Про неї знали лише близькі друзі та колеги пари.

Зараз Сергій Притула – багатодітний батько. В шоумена окрім маленької Стефанії ϵ ще й син Дмитро від першого шлюбу, а також старша донечка Соломія, яка народилась наприкінці липня 2017 року.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?