Старша втекла до росії, а менша завжди поруч: як виглядають діти 57-річної Ольги Сумської від різних шлюбів

Ольга Сумська має двоє дітей - 33-річну Антоніну Паперну та 22-річну Ганну Борисюк, які народились від різних шлюбів: як виглядають та чим займаються?

Видатна актриса театру та кіно, Ольга Сумська, є матір’ю двох дітей: Антоніни Паперної та Ганни Борисюк, які народилися від різних шлюбів. Молодша її донька, Ганна Борисюк, з’явилася на світ, коли Ольга вже була у шлюбі з Віталієм Борисюком. Нещодавно Ганна закінчила навчання на акторському факультеті Національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого і вирішила слідувати за прикладом своїх батьків, вибравши акторську кар’єру.

Ольга Сумська та молодша донька Ганна Борисюк
Ольга Сумська та молодша донька Ганна Борисюк

Ганна Борисюк висловила великі амбіції стосовно свого майбутнього в акторській сфері, але при цьому бажає, щоб її сприймали як індивідуальну особистість, а не просто як доньку відомої акторки. Вона зауважує, що часто очікують від неї виняткових здібностей та здатностей виступати у різних жанрах, але сама вважає себе більш спокійною та скромною, ніж її мати.

Антоніна Паперна, старша донька Ольги Сумської, продовжує розвивати свою акторську кар’єру в Москві, незважаючи на складну ситуацію в Україні, актриса планує своє майбутнє в Росії.

Ольга Сумська та старша донька Антоніна Паперна
Ольга Сумська та старша донька Антоніна Паперна

Ще у 2015 році Антоніна розпочала стосунки з російським актором театру і кіно Володимиром Ягличем. Разом вони виховують доньку Єву та сина Данила. Їхня родина живе в Москві і, схоже, не має наміру переїжджати.

Коли 24 лютого минулого року Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, Антоніна Паперна висловила своє обурення в соціальних мережах, назвавши ці події жахливими. Однак вона не стала вдаватися в деталі і більше не робила публічних заяв на цю тему. Ольга Сумська неодноразово намагалася пояснити позицію своєї доньки, підкреслюючи складні обставини та особисті причини, які змушують Антоніну залишатися в росії.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.