“Депресія й бувають сльози”: 47-річна Камалія відверто зізналась, що проживає складний період у житті

Відома співачка України Камалія вперше розповіла, що зараз проживає не простий період: що трапилось у житті артистки? Подробиці особистого життя.

Українська співачка Камалія відверто зізналася, що досить часто стикається з почуттями смутку та депресії. Вона розповіла про свою постійну розлуку з 10-річними доньками, Арабеллою та Мірабеллою. Для неї це надзвичайно болісний досвід, оскільки діти зараз проживають за кордоном, що значно впливає на її емоційний стан. Камалія зазначила, що через цю ситуацію її настрій часто змінюється, тому вона звертається за допомогою до психолога.

Камалія розповіла, що зараз у її житті непростий період
Камалія розповіла, що зараз у її житті непростий період

Камалія описала свої почуття, зазначивши, що часом вона має депресію та сльози. Вона відчуває біль через те, що її діти не знаходяться поруч з нею, не в Україні, а далеко за кордоном. Коли вони були поруч, співачка могла спокійно працювати та подорожувати, оскільки знала, що кожен день зможе їх побачити. Зараз же розлука стала важким випробуванням для неї. Через це Камалія вирішила звернутися до психолога, з яким спілкується приблизно раз на тиждень.

Регулярні консультації з психологом допомагають їй підтримувати емоційну рівновагу та краще справлятися з негативними почуттями. Це дозволяє їй залишатися сильною та продовжувати свою кар’єру, незважаючи на важкі особисті обставини.

Камалія розповіла, що зараз у її житті непростий період
Камалія розповіла, що зараз у її житті непростий період

Зазначимо, що наразі діти Камалії живуть разом зі своїм батьком Мохаммадом Захуром у Лондоні, де вони також здобувають освіту. Співачка час від часу приїжджає до своїх донечок та проводить час разом із ними та колишнім чоловіком.

Не можна не згадати, що нещодавно Камалія розповіла, як вона відсвяткувала свій день народження без особливого святкового настрою та без своїх доньок-близнюків. Проте, виконавиця також поділилася тим, хто підтримав її у цей день та змусив усміхнутися.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.