З макіяжем і манікюром: майже 90-річна Ада Роговцева стала іконою жіночої краси та збирає компліменти

Ада Роговцева — справжня українка і патріотка, яка неодноразово доводила, що краса і жіночність не знають віку. "Один Факт" покаже вам, як з роками змінювалась талановита артистка.

Ада Миколаївна Роговцева — видатна артистка, яку знають декілька поколінь українців. Їй майже 90 років і за десятиліття свого життя пані Ада створила велетенський пласт української культури та отримала багато різних нагород. Серед численних регалій та звань акторки театру і кіно ϵ одне найцінніше: справжня жінка.

У своϵму почесному віці Ада Миколаївна ні на мить не забуваϵ про те, що кожна представниця жіночої статі повинна виглядати бездоганно. Артистка ніколи не зʼявляϵться на публіці без макіяжу та манікюру. Вона крізь роки пронесла справжню любов до творчості і попри численні перепони змогла зберегти сяйво очей, людяність і доброту.

Як виглядала Ада Миколаївна Роговцева в різні роки свого життя?

Майже все життя Ади Роговцевої — це гра на сцені та в кіно. Саме на телеекранах українські і радянські глядачі могли побачити і зовсім юну Аду Миколаївну, яка в 50-60 роках дуже багато знімалась в кінострічках. Багато творчих робіт ϵ в арсеналі Роговцевої і в 70-80 роки, і пізніше.

Українська акторка театру і кіно Ада Роговцева
Українська акторка театру і кіно Ада Роговцева

Ада Роговцева — одна із найвидатніших жінок сучасної України. За своϵ життя вона зіграла більш ніж 150 ролей в театрі, а ще може похвалитися численною кількістю робіт в кіно, яких налічуϵться більше 100.

Ада Роговцева зіграла понад 150 ролей в театрі
Ада Роговцева зіграла понад 150 ролей в театрі

Вже у 23 роки пані Ада отримала звання заслуженої артистки України. Трохи згодом в її арсеналі нагород зʼявилися й інші відзнаки: орден княгині Ольги, Шевченківська премія, звання героїні України.

Ада Роговцева в різні роки свого життя
Ада Роговцева в різні роки свого життя

В сучасній Україні неможливо обійти увагою допомогу Ади Миколаївни українським захисникам. Артистка навіть запрошувала військових у власний будинок, аби вони могли попрати речі, помитися і відпочити в комфортних умовах після повернення із завдання.

Ада Роговцева зіграла велику кількість ролей в кіно
Ада Роговцева зіграла велику кількість ролей в кіно

Саме такі вчинки наявно демонструють суспільству, що пані Ада – не тільки гарна, талановита акторка, а ще й жінка з доброю душею.

Нові статті

Схожі статті

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою”, – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті проблеми і їхнє подолання є не тільки важливою для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.