Ви думали, вона білявка, а виявилось навпаки: спливло фото Ірини Білик в молодості з натуральним волоссям

Ми звикли бачити Ірину Білик із білявим волоссям. Натомість за всі роки, проведені на сцені, артистка неодноразово експериментувала не лише з довжиною, але й з кольором зачіски.

Схоже, природний колір волосся Ірини Білик зовсім не білявий, а навпаки. Якщо подивитися архівні фото зірки, можна побачити багато дечого цікавого. В якісь моменти життя співачка була брюнеткою.

Якось в Інстаграм-сторіз Іра виклала світлину, де позує у військовій формі та форменому кашкеті. Таким чином Білик привітала ЗСУ з професійним святом. На фотографії видно, що з-під кашкета визирає темне, до того ж рівне волосся.

Ірина Білик пригадала, як була брюнеткою

Отже, оті всі завитки, з якими так довго носилася зірка, виявилися звичайнісінькою хімією. Жінка заінтригувала підписників, не сповістивши, в якому році зроблений раритет. Та, напевно, давненько, оскільки Ірина ще без ботоксу. Й навіть яскравий макіяж не зробила, що на неї аж ніяк не схоже.

Ірина Білик пригадала, як була брюнеткою

А от дата кліпу з Іриною-брюнеткою відома достеменно. 12 років тому співачка випустила композицію “Дєвочка”. Відео приголомшило шанувальників несподіваним перевтіленням Білик у брюнетку, а її чоловіка Аслана Ахмадова – навпаки в блондина з білою борідкою.

Ірина Білик пригадала, як була брюнеткою

До речі, знімання велися не лише в Києві, але й на Трипільській ТЕС, яку цьогоріч розбомбили. Тож маємо можливість поглянути, як колись виглядав закритий об’єкт. Щоб кілька секунд показати в кадрі мокрою, бідолашці прийшлося 2 години мокнути у воді на сильному вітрі.

Ахмадова Ірина побачила по телевізору й тут же вирішила, що має познайомитися. Тож наступного дня вони вже пили каву в московському кафе. Хто б міг подумати, що саме цей чоловік стане зі співачкою на весільний рушник, ще й подарує їй синочка Табріза.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?