Лається як сапожник: Оля Полякова розкрила реальний характер Маші Єфросиніної поза камерами і сценою

Олю Полякову та Машу Єфросиніну можна назвати заклятими подругами. Вони частенько проводять час разом – записують блог і відзначають спільні свята, а іноді навіть сваряться.

Днями Маша Єфросиніна відзначила 45-річчя. Гостра на язик Оля Полякова своєрідно привітала подругу з ювілеєм. Назвала іменинницю “досконалою до бісячки подругою”. А ще підкреслила:

“Я тебе люблю і точно знаю, що хоч би що там було, але нам судилося старіти разом! Бо ми вже стільки одна про одну знаємо, що залишається або вбити одна одну, або дружити. Вибір за тобою”.

Звісно, Оля побажала “дорослій дівчинці” бути “здоровою, щасливою, натхненною, коханою”, відзначивши, що любить і поважає. Полякова не стрималася від своїх специфічних жартів.

Оля Полякова специфічно привітала Машу Єфросиніну з ювілеєм

Зазначила, що Єфросиніна самотужки веде власну сторінку у “Вікіпедії” і визначила недалеку перспективу – провести похорони людини, на смерть якої чекає чимало людей. Оскільки Маша натренувалася на “Танцях з зірками”, то прекрасно станцює на могилі агресора.

З іншого боку Єфросиніна страшенно бісить Полякову, адже веде здоровий образ життя – не курить, практично не вживає спиртне, обирає корисну їжу, ще й лягає спати вчасно. Єдиним недоліком, на думку подруги, у ювілярки є здатність лаятися, немов “сапожник англійської королеви”.

Оля Полякова специфічно привітала Машу Єфросиніну з ювілеєм

А це зауваження, напевно, мало припасти іменинниці до вподоби. На думку білявки, Маша, бувши школяркою, пішла з народного ансамблю не тому, що її цькували, а через “аристократичну мармизу”.

Підписники Полякової високо оцінили подібний стиль:

“Це досконале привітання. Всім би такої дружби. Ви молодець”.

“З таким привітанням навіть подарунку не треба. Дуже круте”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?