Схожі, як дві краплі води: як виглядає 26-річна донька Кузьми Скрябіна, яка пішла в медицину, а не на сцену

Марія-Барбара Кузьменко — ϵдина донька музиканта Андрія Кузьменка. Дівчина із незвичним імʼям обрала для себе не зіркову професію. Чим вона займаϵться і як зараз виглядаϵ — читайте далі.

Марія-Барбара Кузьменко — ϵдина донька українського музиканта та лідера гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка. Артист відійшов у засвіти майже 9 років тому, але встиг виховати справжню красуню, яка зараз всіляко підтримуϵ українців та створила благодійний фонд імені свого батька.

Марія-Барбара обрала для себе професію, яка зовсім далека від шоу-бізнесу і сцени.

Весілля Марії-Барбари Кузьменко
Весілля Марії-Барбари Кузьменко

Дівчина не захотіла йти по слідах батька і вивчилась на косметолога та дерматовенеролога. Донька музиканта займаϵться закупілею дефіцитних ліків для громадян, які опинились в скрутних умовах.

Донька Кузьми Скрябіна не ϵ активною користувачкою соціальних мереж. Тому про її особисте і приватне життя відомо дуже мало. З серпня 2020 року Марія-Барбара працювала лікарем-інтерном в одному із медичних центрів столиці. В 2019 році Барбара Кузьменко вийшла заміж за хлопця зі свого університету, в якому навчалась з 2014 року. Законного чоловіка зіркової доньки звати Віктор Тур.

Рідна донька Кузьми Скрябіна, Марія-Барбара
Рідна донька Кузьми Скрябіна, Марія-Барбара

Зараз Марії-Барбарі Кузьменко вже 26 років. Цікаво, що незвичне імʼ я їй дав батько, Кузьма Скрябін. Співак назвав доньку на честь кумира своϵї молодості, польської акторки Барбари Брильскої.

У соцмережах спадкоϵмиця Скрябіна частіше за все оприлюднюϵ світлини із прогулянок містом та на тлі природи або річки. Є в акаунті Барбари і світлини з чоловіком. Наприклад, з премʼϵри фільму “Я, Побϵда і Берлін”, знятому за мотивами однойменної книги її батька, Андрія Кузьменка.

Також в Instagram Марії-Барбари можна побачити родинні світлини з чоловіком і рудою собакою. А ще — з подорожей до Вени та Австрії.

Але закордонні фотосесії Барбари Кузьменко не йдуть ні в яке порівняння із світлинами, що зроблені на тлі рідних українських пейзажів десь в Київській області. Наприклад, посеред квітнучих соняшників.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?