Антін Мухарський показав 17-річного сина-випускника: мама Сніжана Єгорова вивезла Андрія за кордон

Антін Мухарський має п'ятеро нащадків, але доля склалася так, що з ними практично не спілкується. Сину Андрію від Сніжани Єгорової минуло 17 років. Хлопець уже закінчив школу.

У третьому шлюбі з Єлизаветою Бєльською, яка всього на 2 роки старша за доньку шоумена, Антін Мухарський дітей не має. Зате перші дві дружини нагородили нащадками щедро. Від першого шлюбу є дві доньки. Старшій Софії вже 35 років. Іванні – 18.

Після цього Антін одружився з ведучою Сніжаною Єгоровою, яка подарувала коханому чоловіку ще троє дітлахів. Андрію нині 17 років, Аріні 14, найменшому Івану – 12 років. Спілкуватися з дітьми та виховувати їх у Мухарського не було можливості, оскільки після розлучення колишня дружина не пускала україномовного батька дітей на поріг.

Як виглядає син Антіна Мухарського

Коли почалася повномасштабна війна, Єгорова, хоч і є шаленою прихильницею руского міра, виїхала з дітьми чомусь не до улюбленої рф, а до Туреччини. При цьому спитати дозволу в татуся якось забулася.

Цьогоріч Андрій Мухарський закінчив школу й відгуляв випускний. Батько, побачивши світлину сина, м’яко кажучи, отетерів. Адже на футболці в юнака красуються радянські символи – серп і молот.

Шоумен назвав це “трагедією, в якій живе 12 років, що не передбачає хепі-енду”. Після подібного Антін чудово зрозумів Тараса Бульбу, який вбив власного сина. Бо й сам готовий прикласти руку.

Як виглядає син Антіна Мухарського

Але у цьому випадку, вважає Мухарський, все може бути якраз навпаки. Розмірковуючи над подальшим перебігом подій – на війні як на війні – актор дійшов висновку, що “діти – наше страшне минуле”.

У Фейсбуці в коментарі під цим постом Ольга Колесова написала, що є одноліткою Сніжани Єгорової. Вони народилися в одному пологовому будинку Нової Каховки, дихали одним повітрям, але вона “зв’язалася з бандерівцями”, за словами свого тата. Чоловік дуже чекав на рускій мір, обіймався з окупантами. А нещодавно помер без ліків та медичної допомоги, й “визволителі” тихенько прикопали. Тож вбивати нікого не довелося.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.