Оля Полякова не дає грошей старшій доньці Маші: дівчина мешкає в окремій квартирі й не завжди має на харчі

Старшій доньці Олі Полякової Маші всього 19 років, але вона вважає себе доволі дорослою, щоб жити окремо від батьків. Квартира для цього знайшлася – бабусина спадщина.

Після повномасштабного вторгнення Оля Полякова вивезла обох доньок спочатку до Франції, а згодом – до Великобританії. Сестрички приступили до навчання. Маша вступила до музичного коледжу, а Аліса потрапила до лондонської школи-інтернату.

Маша надовго в Англії не затрималася. Повернулася до Києва та вступила до консерваторії. Але в батьківському будинку юнка жити не захотіла.

Маша Полякова мешкає окремо від батьків

Відповідне житло залишила онучці бабуся, якої не стало ще до початку великої війни. Маша зізналася журналістам, що квартира на неї поки не оформлена, але процес триває. Нерухомість розташована на Печерську, але в дуже старому будинку-сталінці.

Маша Полякова мешкає окремо від батьків: з мамою Олею

Оскільки перейшла на власні хліби, то Полякова-молодша воліє у мами грошей не брати. Намагається заробляти сама. Веде блоги в TikTok та Instagram, влаштовує прямі ефіри. А ще ворожить на картах Таро. Блогерка планує робити музичну кар’єру, та, певно, поки що пісні, які пише дівчина, їй особливого прибутку не приносять.

Маша Полякова мешкає окремо від батьків: з сестрою Алісою

Для життя дівчині потрібно, мінімум, 30 тисяч гривень на місяць. Маша поскаржилася, що змушена харчуватися вівсяними пластівцями, які заливає молоком, бо не завжди має гроші на якісну їжу. У мами кишенькових грошей не просить принципово. А в тата може взяти якусь копієчку. Коли чоловік перебуває у Києві, то завжди пропонує доньці сходити разом до ресторану й поїсти. Мовляв, знає, що вона весь час голодна.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.