Хто така Валерія Барон і чому вона захищає Олега Винника: чи не ревнує Таюне свого вовка до цієї вовчиці

Керівниця фан-клубу повелителя жіночих сердець Валерія Барон вперше прокоментувала висловлювання відомих артистів щодо Олега Винника, який перебуває у Німеччині. Подробиці.

Керівниця фан-клубу Олега Винника, Валерія Барона, виступила на захист Олега Винника та висловила свої міркування у формі публікації в Facebook. Вона відмовилася від мовчання після неоднозначних висловлювань щодо дій артиста, особливо після того, як Геннадій Вітер, продюсер Винника, висловив своє розчарування в ньому.

У публікації зазначено, що зараз Олег Винник перебуває в Німеччині, де й розпочалася його кар’єра. Вона прокоментувала, що співак живе в тому місці, де вже прожив не одне десятиліття, і він не сказав жодного кривого слова про когось. Валерія Барон підкреслила, що співак, який колись був кумиром для багатьох українців, фактично допомагає своїй країні власними коштами.

Олег Винник та керівниця фан-клубу Валерія Барон
Олег Винник та керівниця фан-клубу Валерія Барон

Важливим є згадка про те, що жінка трималася від коментарів під різноманітними публікаціями, утримуючись від висловлення своєї думки. Однак, після того, як Геннадій Вітер засудив дії артиста, вона вирішила висловити свою думку щодо ситуації.

За висловами Валерії Барон, Геннадій Вітер незаконно володів Instagram-акаунтом Олега Винника, розмістивши там відеокліп у вигляді персонажа DISCOMAN. Продюсер Геннадій Вітер також стверджував, що спроби зв’язатися з артистом виявлялися даремними, а відповідей на повідомлення доводилося чекати місяцями. Неприємним був і той факт, що Геннадій Вітер розповів про спроби звернутися до “людини, з якою він живе”, не конкретизуючи, що це дружина Винника.

Олег Винник та продюсер Геннадій Вітер
Олег Винник та продюсер Геннадій Вітер

Геннадій Вітер визнав, що протягом тривалого періоду часу вони мали близькі взаємини і не лише підтримували контакт, але і вважали один одного справжніми друзями. Однак раптово ця близькість перейшла на другий план. Геннадій виразив здивування, як змінилася поведінка Олега Винника після початку повномасштабного вторгнення. Він не просто припинив спілкування зі своїми прихильниками та зник з глобальної медійної арени, а й віддалився від свого оточення.

Олег Винник та керівниця фан-клубу Валерія Барон
Олег Винник та керівниця фан-клубу Валерія Барон

Валерія Барон додала, що в українських зірок часто можна помітити спроби самоствердження, особливо коли вони коментують громадянську позицію відомої особистості, такої як Винник. За словами керівниці фан-клубу, практично всі вони приховують правду, аби лише підкреслити свою позицію, в той час як сам артист ніде не розголошує свої дії.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.