Обід української королеви: Оля Полякова влаштувала справжній пир і показала, чим харчуються знаменитості

Співачка Оля Полякова показала свій найсмачніший обід, що складався тільки з українських продуктів. В меню "Королеви ночі" — лише найулюбленіші національні страви. "Один Факт" покаже, які саме.

Популярна українська артистка Оля Полякова приϵмно вражаϵ своїх шанувальників своїми багатогранними талантами. Ця розкішна жінка не тільки співати встигаϵ та на закордонні гастролі їздити. Оля – ще й гарна господиня, яка гарно готуϵ, овочі в тепличці вирощуϵ і вміϵ доглядати за власною зовнішністю.

Артистка систематично займаϵться спортом, плаваϵ у водоймищі біля свого заміського будинку та ретельно слідкуϵ за власним харчуванням. В одному із останніх Stories на своїй сторінці в Instagram Оля Полякова розповіла, що ж саме їсть на обід. В меню знаменитості переважають суто українські страви. Звісно ж, без насичено-червоного борщу не обійшлося. До весняного борщу прямо з грядки Оля Полякова зібрала зеленої цибульки та нарізала чорного хлібчику.

На пласкій тарілці поряд із глибоким полумиском борщу помітна апетитна нарізка сала з мʼясним прошарком.

Знаменитість зробила селфі на тлі багатого обіденного столу, знаходячись немов у передчутті і готуючись спробувати усі свої найулюбленіші страви.

Оля Полякова показала смачний обід по-українськи
Оля Полякова показала смачний обід по-українськи

Кулінарія — одне із численних захоплень співачки. Коли видаϵться вільна годинка між гастролями і спортивними тренуваннями — Оля Полякова обовʼязково проводить його на улюбленій кухні. Наприклад, до Великодня артистка власноруч пекла пасочки та фарбувала яϵчка.

Колись співачка навіть зізнавалась, що захопилася кулінарним мистецтвом ще в дитинстві. Вже в дорослому віці приготування їжі стало для Ольги Полякової способом розслабитись після багатогодинних виступів на сцені перед глядачами.

В кулінарному таланті Олі Полякової сумнівів немаϵ жодних. Адже зірка звикла готувати не нашвидкуруч, а із використанням декількох технологічних процесів.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.