Обід української королеви: Оля Полякова влаштувала справжній пир і показала, чим харчуються знаменитості

Співачка Оля Полякова показала свій найсмачніший обід, що складався тільки з українських продуктів. В меню "Королеви ночі" — лише найулюбленіші національні страви. "Один Факт" покаже, які саме.

Популярна українська артистка Оля Полякова приϵмно вражаϵ своїх шанувальників своїми багатогранними талантами. Ця розкішна жінка не тільки співати встигаϵ та на закордонні гастролі їздити. Оля – ще й гарна господиня, яка гарно готуϵ, овочі в тепличці вирощуϵ і вміϵ доглядати за власною зовнішністю.

Артистка систематично займаϵться спортом, плаваϵ у водоймищі біля свого заміського будинку та ретельно слідкуϵ за власним харчуванням. В одному із останніх Stories на своїй сторінці в Instagram Оля Полякова розповіла, що ж саме їсть на обід. В меню знаменитості переважають суто українські страви. Звісно ж, без насичено-червоного борщу не обійшлося. До весняного борщу прямо з грядки Оля Полякова зібрала зеленої цибульки та нарізала чорного хлібчику.

На пласкій тарілці поряд із глибоким полумиском борщу помітна апетитна нарізка сала з мʼясним прошарком.

Знаменитість зробила селфі на тлі багатого обіденного столу, знаходячись немов у передчутті і готуючись спробувати усі свої найулюбленіші страви.

Оля Полякова показала смачний обід по-українськи
Оля Полякова показала смачний обід по-українськи

Кулінарія — одне із численних захоплень співачки. Коли видаϵться вільна годинка між гастролями і спортивними тренуваннями — Оля Полякова обовʼязково проводить його на улюбленій кухні. Наприклад, до Великодня артистка власноруч пекла пасочки та фарбувала яϵчка.

Колись співачка навіть зізнавалась, що захопилася кулінарним мистецтвом ще в дитинстві. Вже в дорослому віці приготування їжі стало для Ольги Полякової способом розслабитись після багатогодинних виступів на сцені перед глядачами.

В кулінарному таланті Олі Полякової сумнівів немаϵ жодних. Адже зірка звикла готувати не нашвидкуруч, а із використанням декількох технологічних процесів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?