Всі чоловіки Ади Роговцевої, яка стала іконою жіночої краси: закохалася у вчителя і була розлучницею

Ада Роговцева має вигляд милої, ніжної та дуже правильної жінки. Але й у душі цієї праведниці здатні палати шалені пристрасті. Ось так і трапилося в житті акторки заборонене кохання.

Улюблениця мільйонів телеглядачів Ада Роговцева 46 років прожила у вірності та щасті в одному шлюбі. Але спочатку йому передували доволі непоказні події. Річ у тім, що студентка без пам’яті закохалася у викладача.

Костянтин Степанков, хоч і був одруженим, теж не зміг супротивитися долі. Їхнє кохання, попри все, було чистим і палким, та тривало до смерті чоловіка. Ада всіма силами цілий рік опиралася цій неправильній любові, та вона виявилася сильнішою за неї.

Заборонене кохання Ади Роговцевої та Костянтина Степанкова

Кость Петрович був на 11 років старший за дівчину. Його призначили куратором їхньої групи. Всі дівчата були таємно закохані у гарного викладача, але він побачив Аду й втратив голову.

Спочатку пара приховувала свій роман. Та згодом Степанков розлучився з дружиною. Вони побралися у 1959 році. Наречена взяла з дому виделку й ковдру та пішла услід за чоловіком.

Заборонене кохання Ади Роговцевої та Костянтина Степанкова

Мама, хоч і хворіла, була присутня під час розпису. А бабусі обранець онучки страшенно не сподобався. Літня жінка не захотіла його бачити поряд з Адою. Дівчині було байдуже, адже вони з Костем були дуже щасливими.

Подружжя й так не було заможним, а коли глава родини захворів на туберкульоз, то стало взагалі непереливки. Друзі відвернулися від них, але акторка так палко цілувала коханого, що він повірив – хворобу буде переможено.

Заборонене кохання Ади Роговцевої та Костянтина Степанкова

За 3 роки подружнього життя сім’я поповнилася первістком, якого назвали на честь татка. У 1972 році на світ з’явилася донька Катя. Всі вдома завжди виконували забаганки Ади Миколаївни. Жили за правилом: “Ада хоче”.

Кость Петрович прожив 76 років. Його не стало у 2004-му. Через 8 років помер і їхній син Костянтин. В обох забрала життя онкологія. Єдиною розрадою Ади Миколаївни стала донька та троє онуків. А нещодавно Роговцева стала ще й прабабусею.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?