В житті Ольги Жуковцової трапилося 2 кохання – до хулігана та кавеенника: “Ми не цінуємо те, що в нас є”

Ольга Жуковцова ще в студентські роки закохалася у колегу з КВК. Довгих 5 років чекала на освічення від Діми. Нині чоловік бореться з захворюванням, яке позбавило можливості ходити. Чому розлучилися?

У 14 років Ольга Жуковцова (тоді ще Кіяшко) закохалася вперше. Звісно, обранцем дівчинки-підлітка став місцевий хуліган. Ці стосунки тривали до 10 класу, допоки дівчина не взялася за розум і не почала готуватися до вступу в університет.

Одного дня Оля виставила молодика за двері й наказала більше не приходити. А мамі сказала, щоб не кликала її до телефону, коли парубок телефонуватиме. Жінка дуже зраділа і навіть дозволила доньці безперешкодно користуватися комп’ютером.

Ольга Жуковцева розповіла, чому розлучилася з Дмитром

Поштовхом до розставання з коханим стала новина, що подруга Олі завагітніла від товариша її хлопця. Дівчина в один момент усвідомила, що і з нею може трапитися подібне. І тоді прощавай освіта, тому весь 11 клас віддала сидінню за підручниками.

Взагалі Ольга швидко захоплюється чоловіками. У неї чотири рази траплялися серйозні стосунки. Ось і в Діму закохалася з першого погляду. Вони поїхали з командою КВК з Запоріжжя до Дніпра.

Ольга Жуковцева розповіла, чому розлучилася з Дмитром

У них у місті не було прийнято яскраво вбиратися. Тож коли дівчина побачила на сцені хлопця у червоній футболці з ланцюжком на джинсах, тунелями у вухах, із довгим волоссям, це її неабияк вразило, й вона запам’ятала Жука з Дніпра.

Ближче познайомилися вони вже у Сочі. Ольга ненароком розбила скло у готельному номері. Діма заплатив за це. Тож довелося кілька разів їздити в Дніпро, щоб розрахуватися з боргом частинами.

Ольга Жуковцева розповіла, чому розлучилася з Дмитром

Дівчина усвідомила, що закохалася в дніпрянина, тому дала відставку своєму хлопцю. У Дмитра на той момент була дівчина, тож Оля дуже страждала через це. Зустрілися вони лише через 5 років. Молодик приїхав до Києва, передивився виставу у театрі гумору й сказав дівчині: “Я з тобою одружуся”.

Ольга була найщасливішою на світі жінкою. Згодом із благовірним трапилося нещастя. Дмитро з друзями поїхали до Польщі вболівати за ФК “Дніпро”. Просто під час матчу Жуковцов знепритомнів.

Ольга Жуковцева розповіла, чому розлучилася з Дмитром

Згодом з’ясувалося, що в нього трапився інсульт спинного мозку. Але тоді Діма не звернувся до лікарні. Відлежався у ліжку, а вже в потязі у нього відмовили ноги. Це трапилося 2015 року, коли сину Льошику було всього 1,5 рочка.

Оскільки хворий дуже пізно звернувся за медичною допомогою, та ще й перший діагноз йому виставили грижу, чоловік і досі перебуває на інвалідному візку. Акторка “Жіночого кварталу” сподівається, що колись розроблять такі технології, які допоможуть Дмитру встати на ноги.

У лютому 2022 року пара розлучилася. Тепер Дмитро живе з 10-річним сином у Туреччині, а матуся час від часу навідує дитину. Повертатися до України, поки існує небезпека, син із батьком не планують.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.