Суханов розповів, як на нього реагують звичайні люди на вулиці: “О, а ви не такий товстенький як на екрані”

Олексій Суханов відомий українцям як ведучий програми "Говорить вся країна" на каналі "1+1". Незважаючи на популярність бувають випадки, коли Олексія не впізнають на вулицях. Чому — читайте далі.

50-річний Олексій Суханов — український телеведучий, який веде власний канал “Говорить Суханов” на відеомаданчику Youtube і телевізійну програму “Говорить вся країна”. Він ніколи не любив власний день народження, але просто обожнюϵ новорічні свята і добрі справи. А ще зізнаϵться, що попри велику популярність деякі з шанувальників… не впізнають його на вулицях столиці. Кажуть, мовляв – що в житті він більш стрункий, аніж на екрані.

Український ведучий Олексій Суханов торкнувся теми зовнішності
Український ведучий Олексій Суханов торкнувся теми зовнішності

На каналі Олексія “Говорить Суханов” в Youtube нещодавно був оприлюднений новий відеоматеріал. Ведучий поспілкувався на різні теми із Златою Огнϵвіч і саме в цій розмові торкнувся теми того, як на нього реагують звичайні люди на вулиці.

О, а ви не такий товстенький, як на екрані – поділився враженнями від випадкової зустрічі із прихильниками Суханов.

Втім, така оцінка зовнішності від шанувальників Олексія зовсім не ображаϵ. Телеведучий наголосив, що себе завжди треба сприймати таким, який ти ϵ насправді. З усіма плюсами та недоліками. На думку Суханова — ставати виставковим експонатом, який повинен подобатися всім без виключення – це шлях в прірву.

Олексій Суханов розповів, як звичайні люди реагують на нього на вулиці
Олексій Суханов розповів, як звичайні люди реагують на нього на вулиці

Олексій Суханов вважаϵ, що навіть популярна людина маϵ право на приватне, особисте життя, в якому не буде зайвих очей. Поза екраном знаменитості — звичайнісінькі люди, які ранком прокидаються без гриму та косметики, які можуть мати трохи зайвої ваги і в житті виглядати зовсім не так яскраво, як в телевізорі.

Олексій Суханов в період з 2012 по 2022 рік працював ведучим ток-шоу “Говорить Україна” на каналі “Україна”. З 2023 року став ведучим аналогічної програми “Говорить вся країна” на “1+1”, де висвітлюються невигадані, моторошні і дивовижні історії з життя звичайних українців.

Олексій Станіславович – не тільки талановитий ведучий, а ще й гарний психолог, який сприймаϵ кожну нову історію своїх гостей, як щось особисте. І хоча сам він родом з росії — своїм справжнім домом вважаϵ Україну. В січні 2022 року ведучий повідомив, що став громадянином України офіційно, отримавши паспорт.

Нові статті

Схожі статті

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.

Викрутила шарм на максимум: цю стрижку “Каре француженки” зробила собі зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко

Яна Глущенко — одна з акторок гумористичної програми "Дизель шоу". Зараз шоу неможливо уявити без норовливої білявки, а Яна заради уваги аудиторії готова додати шарму і… кардинально змінити зачіску.