Тоня Матвієнко дозволяє постояти біля плити Арсену Мірзояну: “Побутом потрібно займатися, куди дінешся”

В артистів, як і в решти людей, виникають побутові проблеми, що потребують щоденного розв'язання. Тоня Матвієнко поділилися, чим годує Арсена Мірзояна, та як облаштовує довколишній простір.

Навіть на інтерв’ю до Oboz.ua Антоніна Матвієнко запізнилася, оскільки треба було доварити зелений борщ. Арсен Мірзоян і сам непогано готує, але робить це нерегулярно. Так, за останній тиждень дружині довелося готувати супи-борщі щодня, а чоловік лише один раз почаклував над фаршированим перцем.

Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном розподіли обов’язки на кухні

Зазвичай Тоня делегує благовірному м’ясні страви. Особливо ті, що потребують перемелювання м’яса на м’ясорубці. В жінки не вистачає терпіння все це перекручувати та фарширувати. А в Мірзояна виходить дуже вправно.

Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном розподіли обов’язки на кухні

До ресторанів, коли перебувають у Києві, вони зазвичай не навідуються. Вдома й смачніше, й комфортніше. Арсен возиться на кухні, отримуючи від цього задоволення. Антоніна стоїть біля плити частіше не тому, що хочеться, а через те, що потрібно нагодувати родину.

Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном розподіли обов’язки на кухні

Мірзоян рідко буває вдома, оскільки їздить із концертами. Тому не лише кухня, але й прибирання лягають на плечі дружини. Коли він удома, намагається допомогти. Антоніна теж зайнята на роботі – викладає в КНУКіМ. У вихідні співачку зазвичай запрошують виступити на концерті.

Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном розподіли обов’язки на кухні

Тож самій жінці ніяк не впоратися. Підтримує лад вдома, але двічі на місяць приходить помічниця й робить генеральне прибирання будинку. Після смерті Ніни Митрофанівни Тоня повернула батька додому.

Старшій доньці Уляні вже 25 років. Вона мешкає окремо зі своїм обранцем. До речі, є продюсеркою кулінарного Ютуб-каналу. А 8-річна Ніночка постійно потребує смаколиків та здорової їжі. От і доводиться батькам відриватися від творчого процесу й поринати у домашню рутину.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.