Поселилася в кабінеті косметолога: 38-річна Злата Огнєвіч зізналася, які процедури робить від старіння

Співачка Злата Огнϵвіч поспілкувалась на тему зовнішності із ведучим Олексіϵм Сухановим. Які процедури робить артистка, щоб якомога довше залишатись молодою та вродливою? Читайте далі детальніше.

Злата Огнϵвіч — талановита українка, яка співаϵ пісні, стала переможницею телешоу “Холостячка-2” в 2021 році і здобула перемогу в проϵкті “Маска”. Зараз зірці вже 38 років. В нещодавній розмові із популярним ведучим Олексіϵм Сухановим Злата зізналася, чи робить якісь косметологічні процедури і як саме доглядаϵ за власною зовнішністю.

На питання Суханова щодо проблеми вікових змін зовнішності Злата Огнϵвіч відверто повідомила — в її житті дійсно був певний період, коли вона гналася за молодістю. Зірка дуже часто відвідувала косметолога і виконувала найрізноманітніші процедури для підтримання молодості і жіночої краси. Догляд за власною зовнішністю став для артистки чимось на кшталт манії. Вона могла годинами перебувати на прийомі у косметолога, робити мезотерапію та багато інших процедур.

Злата Огнϵвіч зізналась, що в її житті був період, коли вона хотіла зупинити час і гналася за молодістю
Злата Огнϵвіч зізналась, що в її житті був період, коли вона хотіла зупинити час і гналася за молодістю

Врешті решт, настав такий переламний момент, коли зірка просто стомилася від ціϵї гонки. І Злата Огнϵвіч вирішила, що ця битва – нерівна. Адже старість колись все одно настане. Це така собі даність життя кожної людини, яку треба просто усвідомити і прийняти.

Тому знаменитість прийняла важливе рішення — просто бути щасливою і не гнатися за омріяною молодістю. Злата в розмові із Олексіϵм Сухановим також зізналася, що публічна професія зобовʼязуϵ її все ж робити косметологічні процедури. Але ту ж мезотерапію артистка тепер виконуϵ за графіком і не частіше, ніж раз на рік.

Злата Огнϵвіч розповіла, які робить косметологічні процедури
Злата Огнϵвіч розповіла, які робить косметологічні процедури

Злата Огнϵвіч наголосила, що нині вже сприймаϵ себе, як дорослу жінку і дуже пишаϵться своїм віком та зовнішністю. В знаменитості відсутні жодні комплекси щодо свого віку. Більш того, різноманітні майстер-класи і рекламні компанії по бьюті-процедурах для 18-річних дівчат сприймаються 38-річною артисткою, як щось гумористичне та кумедне.

Адже для того, щоб виглядати бездоганно у 18 років – ніякої косметики та доглядових засобів не потрібно. За словами Злати – можна хоч грязюкою вимазатись, і все одно залишишся красунею. А ось гарна зовнішність в 40 та більше років – це вже результат планомірної та постійної роботи над собою.

Злата Огнϵвіч також зізналась, що іноді вона все ж бажаϵ виглядати краще. Наприклад, на ранок після вечірки – коли обличчя через надлишок вологи стаϵ, наче бульбашка. А ще розповіла, що стала більш сентиментальною і прагне, аби в її житті було більше родинного затишку.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?