Головною красунею в “Х-Факторі” була не Оксана Марченко: спершу її прогледів навіть Ігор Кондратюк

Переможниця шоу третього сезону "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук розповіла, чим наразі займається: що відомо про співачку та чи був у неї роман з Ігорем Кондратюком?

Українська вокалістка Аіда Ніколайчук, яка здобула перемогу у третьому сезоні популярного вокального конкурсу “Х-фактор”, активно продовжує свою музичну кар’єру незважаючи на випробування, які припало їй пережити через повномасштабне вторгнення в Україні. Ця талановита артистка не лише не зупинилася на своєму шляху, але й знайшла силу повернутися до рідної країни та продовжує активно займатися музикою.

Пройшло вже десять років з того часу, як Аіда здивувала глядачів своїм захоплюючим виступом у “Х-факторі”, і за цей період у житті молодої виконавиці сталося багато подій.

Переможниця Х-Фактор-3 Аіда Ніколайчук розповіла, як змінилось її життя після шоу
Переможниця Х-Фактор-3 Аіда Ніколайчук розповіла, як змінилось її життя після шоу

Відео з її вражаючим виконанням пісні “Колискова” швидко стало вірусним серед української аудиторії. Її глибокий і емоційний голос так здивував суддів на шоу, що вони не могли повірити, чи це справді є живе виконання, а не запис. Однак Аіда довела свою майстерність і вміння володіти голосом, що принесло їй заслужену перемогу у конкурсі.

Історія Аіди є прикладом того, як вплив телевізійного шоу може змінити життя людини. Її шлях до успіху почався з участі в Х-факторі. Саме це шоу дало їй впевненість у власних силах та підтримку від глядачів. Однак, як каже сама виконавиця, після Х-фактора її чекала несподівана перешкода, яка призвела до тимчасового відсторонення від сцени.

Переможниця Х-Фактор-3 Аіда Ніколайчук розповіла, як змінилось її життя після шоу
Переможниця Х-Фактор-3 Аіда Ніколайчук розповіла, як змінилось її життя після шоу

Ходили чутки про романтичні стосунки між молодою артисткою та продюсером Ігорем Кондратюком. Однак, насправді, дівчина мала близькість із звукорежисером. Її кар’єра отримала потужний поштовх, коли вона підписала вигідний контракт зі студією та почала активні гастрольні тури як в Україні, так і за кордоном.

Згодом Аіда взяла собі псевдонім та почала створювати власні музичні композиції, які часто відображали її особисті переживання. Незважаючи на те, що деякі з них не знайшли відгуку у глядачів, Аіда продовжувала творити, використовуючи своє життєве досвід як джерело натхнення.

Переможниця Х-Фактор-3 Аіда Ніколайчук розповіла, як змінилось її життя після шоу
Переможниця Х-Фактор-3 Аіда Ніколайчук розповіла, як змінилось її життя після шоу

Одним з важливих етапів її життя став шлюб з молодшим за неї на 12 років білоруським мотогонщиком Микитою Подольським. Пара прожила разом п’ять років, проте їх розставання виявилося непростим. Аіда визнала, що після розлучення вони припинили спілкуватися.

На сьогоднішній день Аіда активно працює над власним творчим проектом, випускаючи нові треки та завойовуючи публіку на YouTube. Її пісні збирають сотні тисяч переглядів, незважаючи на те, що вона повернулася до шоу-бізнесу недавно. Це свідчить про те, що впередження та наполегливість можуть принести успіх навіть у найважчі моменти.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.