Відмовилась від такого “щастя”: акторка Ксенія Мішина розповіла, чому не помирилася з батьком сина Платона

Молода українська акторка і екс-"Холостячка" Ксенія Мішина виховуϵ 12-річного сина Платона самотужки. В неї міг би бути чоловік, але зірка не захотіла дати йому шансу на стосунки.

Популярна акторка Ксенія Мішина відома численним українським глядачам завдяки своїй участі у телевізійних шоу та грі в серіалах. Одна з найбільш відомих ролей артистки: поміщиця із жорстким характером Лідія Шефер.

Втім, шанувальників красуні Ксенії Мішиної цікавлять не тільки факти її творчої біографії, а ще й подробиці особистого життя знаменитості. Відомо, що в свої 34 роки акторка все ще не заміжня. Жінка самотужки виховуϵ сина Платона, якому на початку весни виповнилося 12 років. Ксенії було трохи більше 20-ти, коли вона народила первістка. І на той час поряд з нею не було надійного чоловічого плеча.

Ксенія Мішина розповіла, чому так і не примирилася з батьком свого сина
Ксенія Мішина розповіла, чому так і не примирилася з батьком свого сина

З батьком Платона Мішина розлучилася ще до народження хлопчика. І все через те, що він не був готовий до відповідальності. Артистка розповідала, що поведінка її обранця і батька Платона була зовсім не чоловічою. Офіційно вона так і не вийшла за нього заміж, хоч і дуже кохала.

Серйозні стосунки з обранцем в Мішиної все ж таки були, хоча і недовго. Син — це єдиний цінний подарунок, який їй залишив на довгу памʼять колишній. Більше нічого доброго про цивільного чоловіка акторка згадати не може. І тому дуже легко відмовилася від такого “щастя”.

Стосунки 20-річної Мішиної із колишнім обранцем розвивались доволі стрімко. Невдовзі після початку відносин зірка українського кіно завагітніла. Спочатку в їх родині все було добре, але трохи згодом відношення з боку чоловіка до неї змінилось.

Ксенія Мішина достеменно не знає, чому саме відношення коханого так змінилось. Однак в неї є припущення, що він просто злякався відповідальності.

Ксенія Мішина поділилася спогадами про колишнього чоловіка, від якого народила єдиного сина Платона
Ксенія Мішина поділилася спогадами про колишнього чоловіка, від якого народила єдиного сина Платона

Під час вагітності Ксенія Мішина потерпала від сильного токсикозу і працювати не могла. Цивільний чоловік почав пригнічувати її, як особистість і майже не допомагав грошима. Артистка пригадала, як в їхній домашній шафі лежала велика купа баксів, але коханий виділяв їй на харчування лише 100 гривень на день. І майбутня матуся постійно ходила голодною. Через чутливість до сильних запахів та токсикоз вона навіть не могла зайти на кухню, аби щось собі приготувати.

Врешті решт жінка прийняла важливе рішення — піти від партнера. Розрив стався ще до народження сина Платона. На початку акторці було дуже складно, але Мішина витримала. І тепер вона – цілком самостійна та успішна жінка, яка не потребує допомоги від сторонніх людей.
Цікаво, що 2 роки тому рідний батько її сина виявив бажання спілкуватись із нащадком. Чоловік забажав і налагодити стосунки із самою Ксеніϵю Мішиною. Проте, на довгий час його бажання не вистачило. Десь через півроку після початку нових відносин чоловік знов зник з їх життя, повторивши вчинок 10-річної давнини.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.