Зірку “Все буде добре” Надію Матвєєву насправді звуть не Надя: чому 55-річна змінила своє реальне ім’я

Відома телеведуча Надія Матвєєва відверто зізналась, що насправді вона має зовсім інше ім'я з народження: чому зірка вирішила його змінити та як насправді звати?

Телеведуча Надія Матвєєва завоювала серця мільйонів глядачів під час ведення програми “Все Буде Добре” та нещодавно вона розповіла правду, яка всіх здивувала. Серед цієї правди пролунали кілька вибухових зізнань щодо її сім’ї, зовнішності, та минулих стосунків. Проте найбільш вразило прихильників те, що з’ясувалось, ніби Надія, яку всі ми знали, насправді виявилася не Надією, а Людмилою.

Матвєєва розповіла, що у паспорті вона вказана як Людмила, але про цей факт мало хто знав. Зміну імені вона пояснює потребою у веденні телевізійної кар’єри, проте не планує її офіційно реєструвати. Навіть деякі її найближчі друзі і родичі знають її як Надію, а не Людмилу.

Надія Матвєєва відверто зізналась, що насправді має інше імʼя. Фото з Instagram @nadezhda_matveeva_nadya
Надія Матвєєва відверто зізналась, що насправді має інше імʼя. Фото з Instagram @nadezhda_matveeva_nadya

Людмилою її називають лише найближчі люди – мама та двоє подруг. Псевдонім “Надія” був прийнятий через професійну діяльність на телебаченні, хоча офіційно змінювати своє ім’я вона досі не планує.

Також Надія відверто говорить про свій вік та наразі їй 55 років. Зірка не намагається утримувати це в секреті. Телеведуча поділилась тим, як їй вдається виглядати молодшою за свій вік та розповіла, що може вдаватись до деяких процедур. Вона згадала про такі косметичні процедури, як уколи краси, ботокс та збільшення губ.

Надія Матвєєва відверто зізналась, що насправді має інше імʼя. Фото з Instagram @nadezhda_matveeva_nadya
Надія Матвєєва відверто зізналась, що насправді має інше імʼя. Фото з Instagram @nadezhda_matveeva_nadya

Вона стверджує, що це не лише необхідно у її віці, але і може допомогти зберегти природний вигляд без негативних наслідків. Надія також зазначила, що вона часто піддається хейтерським атакам через свою публічну діяльність.

Нагадаємо, що наразі Надія Матвєєва перебуває у стосунках з чоловіком, який на 20 років за неї молодший, але жодних подробиць зірка не розповідає, лише іноді може опублікувати з ним фото, де видно його зі спини.

Нові статті

Схожі статті

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.

Прожили разом вже 29 років, але діточок не народили: історія кохання і невдалого материнства Руслани Лижичко

51-річна українська співачка Руслана Лижичко давно живе в щасливому шлюбі зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим. "Один Факт" розповість, як розпочиналась і розвивалась їх історія кохання.