З макіяжем і манікюром: чим займається 86-річна Ада Роговцева, яка збирає більше компліментів, ніж Ротару

Акторка українського театру та кіно Ада Роговцева вже не грає на сцені, але продовжуϵ нести світло творчості і надії багатьом своїм прихильникам. Дізнайтесь, чим зараз займається артистка.

Українська акторка театру та кіно Ада Роговцева після початку повномасштабного вторгнення стала справжньою опорою і підтримкою для багатьох звичайних українців. Ця творча і добра жінка навіть в свої 86 років продовжує нести світло в душі співгромадян.

В своєму почесному віці Ада Миколаївна продовжує активно допомагати багатьом людям і захисникам України. З 2014 року зірка українського кіно та театру постійно відвідує мужніх захисників і їздить по батальйонах з концертними програмами.

Ада Роговцева розповіла, чим зараз займається
Ада Роговцева розповіла, чим зараз займається

Зараз Ада Роговцева мешкає в місті Києві. Столиця України стала для неї рідною з 1959 року. З Київського драматичного театру імені Лесі Українки артистка вже пішла на пенсію, пропрацювавши там 35 років поспіль. Однак творчу діяльність вести все ж продовжує. Ада Роговцева їздить Україною із творчими вечорами. У вільний час та поза сценою пані Ада порається вдома по господарству і займається городніми справами.

Де зараз живе і чим займається Ада Роговцева
Де зараз живе і чим займається Ада Роговцева

Як зізнавалась в розмові із журналістами сама акторка — вона просто не може відсторонитися від усього, що зараз відбувається в Україні і нічого не робити. Свій вклад в українську перемогу артистка теж вносить. Наприклад, працює волонтеркою у власній хаті.

Хлопці із ЗСУ приходять до неї додому, що помитися та попрати речі. Артистка розповідала, що гості з числа захисників приносять їй пакетики з брудними речами, а вона залюбки допомагає їх прати в машинці. А потім — віддає на руки вже чисті речі.

Акторка Ада Роговцева активно волонтерить та допомагає українським захисникам, готує для них їжу, надає притулок
Акторка Ада Роговцева активно волонтерить та допомагає українським захисникам, готує для них їжу, надає притулок

Окрім цього Ада Миколаївна годує українських захисників, що боронять державу. Раніше їжу готувала сама — із тих продуктів, що в неї були. Зараз їй здебільшого приносять щось готове або свіжоморожене інші волонтери. Наприклад – суп, картоплю, кашу або вареники.

Артистка зізналась, що завжди слідкує за тим, аби в її оселі воїнам було завжди ситно, тепло і чисто.

Нові статті

Схожі статті

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?