KOLA присвятила пісню біглому татку: чоловік поїхав на знімання до Голлівуду й не повернувся до доньки

За версією музичної премії YUNA, KOLA є найкращою співачкою в Україні у 2024 році. Окрім радості за визнання, на серці 31-річної артистки є й біль через непорозуміння з рідним батьком.

Маючи визнання в Україні, Анастасія Прудіус так і не дочекалася слів підтримки від найріднішої людини – свого батька. Коли дівчина вийшла на сцену “Голосу країни”, тато, що нині мешкає в Америці, подивився виступ доньки й передав через знайомих, що вона його “спозорила на всю країну”, адже розповіла правду про те, як покинув Настю зовсім маленькою.

Тато KOLA відмовився спілкуватися з донькою

Чоловік, потрапивши в Голлівуд, де знімався у фільмі “Троя”, підправив собі біографію, записавши, що він із росії та скостив з десяток років. Тож виходило, що він ніяк не може бути батьком Насті. Дівчину почали цькувати й звинувачувати в брехні. У відповідь вона виставила свої дитячі світлини з татусем.

Анастасія, перебуваючи в Америці, зробила спробу побачитися з родичем, щоб вибачити його зраду. Та коли зателефонувала, він сказав, що зайнятий і не має можливості зустрітися. Нині ж узагалі заборонив доньці писати й дзвонити йому.

Тато KOLA відмовився спілкуватися з донькою

Чоловіка запросили на знімання в Голлівуд, коли Насті минуло всього 3 рочки. Мама дівчинки сподівалася, що благовірний повернеться, й чекала на це довгих 8 років. Жінці робили пропозиції інші чоловіки, але вона відмовила всім.

Попервах глава родини підтримував дружину з донькою матеріально. Коли майбутній зірці було 11 років, він приїжджав до Харкова. І хоч привіз Насті купу подарунків, сказав дружині, що має намір одружитися з американкою, тому попросив розлучення.

Тато KOLA (справа) відмовився спілкуватися з донькою

Нині в Олега Прудіуса є ресторан, спортивний зал й купа іншого бізнесу за океаном. Тож не бідує. Тим часом його талановита донька посунула на YUNA Дорофєєву та Jerry Heil, забравши статуетку собі.

Вона йшла до цієї нагороди довгих 10 років. І хоча співачці вже минув 31 рік, вона ніяк не може відкинути дитячу образу на батька, який не цікавиться долею доньки. Навіть присвятила йому пісню Salut papa.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?