Хвороба її перемогла: 53-річна зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк померла від раку

Донька відомої акторки Анастасії Завротонюк у своїх соціальних мережах повідомила, що минулої ночі зірки серіалу "Моя прекрасна няня" не стало: що відомо?

В ніч на 30 травня 2024 року з життя пішла відома російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка здобула популярність завдяки своїй ролі у серіалі “Моя прекрасна няня”. Її смерть стала наслідком тривалої боротьби з важкою хворобою, яка протягом кількох років виснажувала її організм.

У віці 53 років Анастасія Заворотнюк протистояла пухлині мозку, яка зрештою і спричинила її смерть. Про це повідомили через її Instagram-сторінку. Анастасія залишила глибокий слід у світі кіно та телебачення, завоювавши серця мільйонів глядачів своєю харизмою, талантом та незрівнянною грою на екрані.

Зірка серіалу Моя прекрасна няня Анастасія Заворотнюк померла, Фото з Instagram @anna_zavorotnyuk
Зірка серіалу Моя прекрасна няня Анастасія Заворотнюк померла, Фото з Instagram @anna_zavorotnyuk

Акторка завжди відчувала підтримку своїх шанувальників, які щиро бажали їй здоров’я та молилися за її одужання. Незважаючи на важку хворобу, зірка продовжувала надихати та залишалася улюбленицею багатьох. Смерть Анастасії Заворотнюк стала значною втратою для світового кінематографу та її численних шанувальників. Вона залишила незабутній слід завдяки своєму таланту, доброті та силі духу.

У 2019 році в Анастасії Заворотнюк було виявлено агресивну форму раку мозку, після чого акторка майже не з’являлася на публіці. Незважаючи на важкі обставини, її близькі постійно інформували про те, що вона мужньо бореться з недугою. Медичні прогнози не давали великої надії на одужання, а один із онкологів за рік до смерті акторки прогнозував їй не більше двох місяців життя.

Зірка серіалу Моя прекрасна няня Анастасія Заворотнюк померла, Фото з Instagram @a_zavorotnyuk
Зірка серіалу Моя прекрасна няня Анастасія Заворотнюк померла, Фото з Instagram @a_zavorotnyuk

У мережі з’являлася інформація про те, що у акторки розвинувся частковий параліч правої частини тіла, після чого медики підключили її до апарату штучної вентиляції легень. Незадовго до її смерті поширилися чутки про те, що вона втратила здатність говорити. Ці припущення з’явилися після того, як донька Заворотнюк опублікувала в Instagram-stories повідомлення про те, як їй важко переживати неможливість радитися з матір’ю.

Таким чином, пам’ять про Анастасію Заворотнюк залишиться у серцях її шанувальників та колег, які будуть згадувати її як талановиту, добру і надзвичайно сильну особистість.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?