85-річний красень Юрій Вікторович: Олена Кравець вперше показала свого батька – мрію всіх жінок

Олена Кравець з "Кварталу 95" приїхала до рідного Кривого Рогу, щоб привітати із 85-м днем народження свого батька. З нагоди свята Кравець вперше показала широкій аудиторії, як він виглядає.

Олена Юріївна Кравець — одна із найпопулярніших українських жінок, яку співвітчизники знають завдяки гумористичному телешоу “Квартал 95”. Саме в ньому знаменитість пропрацювала багато років, пліч-о-пліч із нинішнім президентом України Володимиром Зеленським.

Народилась Олена Кравець у місті Кривий Ріг 1 січня, зробивши своїм батькам по-справжньому новорічний подарунок. Вже зі студентських років майбутня зірка гумору почала самотужки себе забезпечувати і працювала директором криворізького філіалу McDonald’s. З юних років Олена мріяла про акторську карʼєру, але мама наполягла, щоб вона отримала в Кривому Розі економічну освіту.

Однак мрія про акторство в Кравець все ж здійснилася. В 2000 році вона переїхала до міста Києва і там стала працювати адміністративним директором студії “Квартал 95”. З 2005 року Кравець грала в новій телепередачі “Вечірній квартал” та пародіювала відомих політичних діячок України: Юлію Тимошенко, Надію Савченко, Наталію Королевську та інших.

Потім в її карʼєрі трапився перехід до “Жіночого Кварталу”, а далі Олена Кравець перебралася на Youtube – щоб розвивати власний проєкт про родинне життя зірок під назвою “Вдома поговоримо”. Цю онлайн-програму телезірка веде разом із старшою донькою Марією, а одного разу в їхньому ефірі зʼявився і молодший син Кравець — Іван.

Не забуває Олена Кравець і про старше покоління своєї родини. Днями знаменитість вперше показала суспільству свого батька, Юрія Вікторовича. Чоловіку виповнилось 85 років і з нагоди цієї дати зіркова донька приїхала до Кривого Рогу, щоб привітати найріднішу людину.

У привітальному відеоролику, який Олена Кравець виклала на своїй сторінці в Instagram — вона постає поряд із усміхненим батьком, який попри почесний вік зберіг гарне почуття гумору і турбується за власну доньку. Юрій Вікторович, за словами самої Кравець — постійно пропонує їй свою допомогу та підтримку. Скориставшись нагодою, Олена Кравець вирішила попросити іменинника прорекламувати її новий курс володіння голосом “Розмовляти собою” і запропонувати глядачам заповнити анкету передзапису. Юрій Вікторович з посмішкою виконав бажання зіркової доньки.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.