Новий “Холостяк” Олександр “Терен” Будько дав інструкцію учасницям: якою має бути його ідеальна дівчина

Олександр "Терен" Будько нещодавно став новим героєм реаліті-шоу "Холостяк". Він прийшов на програму у пошуках кохання і розповів, якою повинна бути ідеальна дівчина, щоб йому сподобатися.

Новий український “Холостяк” Олександр “Терен” Будько — громадський діяч, ветеран українсько-російської війни, військовий, учасник національної збірної “Invictus Games”, а ще — письменник та автор книги “Історія впертого чоловіка”. Такий сильнийі мужній чоловік із широким різноманіттям інтересів просто не може не сподобатись дівчатам. А ось якою повинна бути справжня дівчина, щоб він сам звернув на неї увагу? Новий “Холостяк” назвав головну якість характеру жінки, яка його точно приваблює.

На думку Олександра “Терена” Будько – він точно зверне увагу на дівчину, яка буде щирою. Герой реаліті-шоу наголосив, що серед учасниць вибере ту, яка прийшла на проєкт не за марнославством, популярністю і купою шанувальників. Для нього важливіше, щоб обраниця дійсно була налаштована на знайомство.

Олександр Будько також зазначив, що ніколи не зверне уваги на російськомовних жінок. І третій критерій, який буде приваблювати його в дівчині – це обізнаність. Наприклад, для Олександра важливо, щоб перед участю в шоу жінка встигла передивитись усі випуски програми “Відвал ніг”, яке веде він сам на майданчику Youtube. В рамках цього проєкту Терен, який втратив на війни обидві нижні кінцівки і зараз пересувається на протезах — перевіряє різні українські міста на безбарʼєрність. Він вважає, що сучасна українська дівчина зобовʼязана бути обізнаною в проблемах людей з інвалідністю.

Олександр “Терен” Будько до повномасштабного вторгнення росії багато уваги приділяв спорту, обравши для себе напрямок єдиноборств та пауерліфтингу. Після 24 лютого 2022 року вступив до лав ЗСУ як доброволець, а вже в травні цього ж року опинився на фронті у складі батальйону “Карпатська Січ”. В день Незалежності України 24 серпня був важко поранений і лишився без обох нижніх кінцівок. Але зміг зберегти силу духу, відновитись та стати на протези.

Олександр Терен Будько розповів, які дівчата йому подобаються
Олександр Терен Будько розповів, які дівчата йому подобаються

Зараз Олександр Будько веде активну діяльність, повʼязану із соціалізацією військових, які отримали поранення на фронті.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?