Колишні партнери Ірини Білик: не за всіх виходила заміж, а тільки за найкрасивіших серед них (ФОТО)

Ірині Білик нині 54 роки. Певно, вона дуже швидко закохується в чоловіків, оскільки залицяльників у зірки було безліч. Перерахуємо тих, хто на довгий час затримався поряд зі співачкою.

Юрій Нікітін

Першим великим коханням 20-річної Ірини Білик став її ж продюсер. Вони разом працювали й жили. Тривало це 8 років поспіль, але обручку Юрій так і не подарував. Тож зірка пішла від нього.

Усі чоловіки Ірини Білик

Гліб Оверчук

Чоловік, що працював моделлю, дав Ірині те, чого вона потребувала, – весільну сукню та сина Гліба. На весіллі подружкою нареченої була Оля Горбачова, яка й прибрала до рук незговірливого Нікітіна, народивши йому двох донечок. Шлюб з красенем Оверчуком виявився недовгим. За 2 роки вони розлучилися, бо благовірний зраджував Ірину.

Усі чоловіки Ірини Білик

Дмитро Коляденко

Це був найскандальніший 3-річний роман співачки. Вони зійшлися 2003 року. Хореограф постійно ревнував кохану до інших чоловіків і влаштував гучні сварки з биттям посуду, різанням картин та викиданням дивану з вікна. Дмитро шість разів дарував Ірині обручку, але вона так і не схотіла вийти за нього заміж. Врешті, втомившись від пристрастей, вказала на двері.

Усі чоловіки Ірини Білик

Дмитро Дікусар

2007 рік подарував зірці зустріч зі ще одним хореографом. Дікусар, на відміну від попередника, був дуже спокійним. Різниця у віці в 15 років закоханих не бентежила. Вони поїхали до Ріо-де-Жанейро й там одружилися. За 3 роки пара розлучилася, так і не підтвердивши бразильський шлюб офіційно у Києві.

Усі чоловіки Ірини Білик

Аслан Ахмадов

Співачка неабияк шокувала фанів, коли сповістила про шлюб із фотографом азербайджанського походження. Побачила його на московському телебаченні й вирішила познайомитися. Аслан відразу запропонував зробити фотосесію й зголосився стати режисером кліпу “Дєвочка”, де знявся і як актор.

Усі чоловіки Ірини Білик

У 2013-му вони побралися, а у 2015 році стали батьками Табріза, якого народила сурогатна матір. Оскільки благовірний перестав навідуватися до української родини, постійно мешкаючи у рф, Білик 2021 року розлучилася з ним.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.