“Я його закривала дуже багато років”: Тіна Кароль зізналась про свій найбільший борг на піку популярності

Тіна Кароль за довгий час відверто зізналась, що мала фінансові труднощі під час участі в пісенному конкурсі "Євробачення-2006": що саме сталося у співачки?

Українська виконавиця Тіна Кароль розповіла про свій досвід участі в Євробаченні та складнощі, з якими довелося зіткнутися після конкурсу. Вона відповіла на запитання своїх прихильників та нагадала про те, що представляла Україну на відомому музичному конкурсі у 2006 році.

За словами Тіни Кароль, її участь у Євробаченні була спровокована продюсерами, а не її власним бажанням. Вона зізналась, що після виступу на конкурсі зіткнулася зі складнощами, пов’язаними з фінансовими зобов’язаннями. Кожен рік вона витрачала значні суми грошей на погашення величезного кредиту, взятого для участі в Євробаченні.

Тіна Кароль відверто зізналась, що мала величезний кредит
Тіна Кароль відверто зізналась, що мала величезний кредит

Співачка зазначила, що на момент участі у конкурсі вона мало розуміла про те, які можуть бути наслідки цього рішення і які складнощі можуть виникнути. Вона визнала, що підтримка у національному відборі є лише частиною проблеми, адже реальні труднощі виникають після виступу.

Тіна Кароль також підкреслила, що процес підготовки та участі в Євробаченні був для неї вкрай важким і вимагав значних фінансових зусиль. Вона зізналася, що закривала кредит, взятий на участь у конкурсі, протягом довгого часу після його завершення.

Тіна Кароль відверто зізналась, що мала величезний кредит
Тіна Кароль відверто зізналась, що мала величезний кредит

Втім, незважаючи на це, співачка висловила бажання повернутися на міжнародну сцену Євробачення. Вона впевнена у своїх можливостях і виразила віру у свою здатність знову здивувати глядачів. Тіна Кароль підкреслила, що участь у конкурсі дарує їй неймовірний емоційний заряд і стимулює до нових творчих досягнень. Її рішення викликало зацікавленість шанувальників, які з нетерпінням чекають її повернення на велику сцену.

Тіна Кароль та її 15-річний син Веніамін
Тіна Кароль та її 15-річний син Веніамін

Нагадаємо, що нещодавно зірка розповіла про успіхи в навчанні 15-річного сина Веніаміна. Зіркова мати ділиться, що її син віддає перевагу навчанню за кордоном та активно готується до іспитів наприкінці семестру. Веніамін також вкладає зусилля в освоєння різних мов, включаючи англійську, французьку та іспанську. Тіна Кароль пишається досягненнями сина та підтримує його, підкреслюючи необхідність постійного самовдосконалення та стрімкого розвитку.

Нові статті

Схожі статті

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою”, – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті проблеми і їхнє подолання є не тільки важливою для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.