“Тепер я ношу її з собою”: 38-річна Злата Огнєвіч натякнула, що виходить заміж та показала обручку (ФОТО)

Злата Огнєвіч натякнула у своїх соціальних мережах про одруження та показала обручку з діамантом на безіменному пальці: невже зірка більше не холостячка?

Українська виконавиця Злата Огнєвіч, якій нещодавно приписували можливу вагітність, здивувала своїх фанатів іншою новиною. На цей раз артистка показала обручку з величезним діамантом на її безіменному пальці.

На своїй сторінці в Instagram Злата поділилася фотографією розкішного букета, що складався з білих півоній, і при цьому не втрималася від показу обручки на своєму пальці. Вона виразно підкреслила романтичний настрій, підписавши знімок таким чином:

“Наше кохання, ніби діаманти, вражає своїм блиском. І тепер я ношу його на своїй руці, як символ захисту”.

Злата Огнєвіч показалась із обручкою та натякнула на своє заміжжя. Фото з Instagram @zlata.ognevich
Злата Огнєвіч показалась із обручкою та натякнула на своє заміжжя. Фото з Instagram @zlata.ognevich

Варто зазначити, що нещодавно сама Злата Огнєвіч заявляла, що її серце вільне, однак зараз вона відкрито натякає на майбутнє весілля та навіть приміряє весільні сукні. Тим самим співачка спростувала всі плітки про свій можливий стан вагітності. Вона пояснила, що її зміни в зовнішності були наслідком неправильного харчування, а не очікування дитини.

Злата Огнєвіч показалась із обручкою та натякнула на своє заміжжя. Фото з Instagram @zlata.ognevich
Злата Огнєвіч показалась із обручкою та натякнула на своє заміжжя. Фото з Instagram @zlata.ognevich

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповідала, що наразі її особисте життя складається не так, як вона хотіла. Незважаючи на свій успіх у музичній сфері, співачка зазнала труднощів у стосунках.

Сама Злата Огнєвіч зізналась, що в даний момент їй дуже не вистачає сімейного щастя. Вона поділилася своїми думками, визнаючи, що в минулому вона часто ставила свою кар’єру на перше місце, і це завадило їй побудувати стабільні стосунки. Злата також виразила сум за те, що раніше не помічала уваги з боку чоловіків поруч.

Таким чином, вона надала пораду усім своїм шанувальникам не занурюватися виключно у свою роботу, а також знаходити час для себе та для кохання.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.