29-річна Репяхова одягла омріяну весільну сукню в стилі “Рибка” і помпезно вийшла заміж за Віктора Павліка

Катерина Репяхова помпезно відсвяткувала весілля із Віктором Павліком. Урочистий захід мав відбутися ще 4 роки тому, але не судилося. Втім, весільна сукня все ж дочекалась красуню-наречену в шафі.

Блогерка Катерина Репяхова побралася законним шлюбом із співаком Віктором Павліком 29 травня 2020 року. Весільні каблучки в закоханих були придбані ще восени 2019-го, а ось провести урочисту церемонію не судилося. В країні вирував Covid, тому відсвяткувати на повну весілля так і не вдалося. Катерина Репяхова та Віктор Павлік відзначили свято лише вдвох.

З того моменту пройшло 4 роки. В річницю весілля Катя Репяхова вирішила не чекати більше і дня та вдягнути ту саму весільну сукню, яка чекала її в шафі протягом цих років.

Живемо тут і зараз, адже не знаємо, що з нами буде завтра — написала красуня-наречена у соцмережах, супроводивши свій допис відео, в якому виходить до Віктора Павліка в розкішній білій сукні в стилі “рибка”.

Наречена доповнила образ довгими сережками із крупним камінням, схожим на перлини. Сам Віктор Павлік теж був у весільному вбранні – чорному костюмі, шкіряних туфлях та білій сорочці.

На святі молодят був присутній і їх маленький синок Михасик. Подружжя зустрілось посеред весняної природи і під ніжну музику оркестру, що грав поруч – Катерина знов зізналась в коханні своєму Віктору.

Саме ти малюєш посмішку на моєму обличчі – сказала щаслива дружина співака і додала – Я дякую тобі за все.

Святкування 4-ї річниці весілля в парі Репяхової і Павліка не обійшлося без шампанського і фруктів.

У соціальних мережах прихильники Репяхової написали щирі вітання нареченій та її законному чоловіку з побажаннями родинного затишку, тепла і… діточок.

Бажаю повторити фотосесію в наступному році, але вже вчотирьох – написала одна з користувачок.

Катя Репяхова зазначила, що Віктор Павлік вперше побачив її в сукні нареченої, адже 4 роки тому вони лише розписалися і не влаштовували ніякого свята.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".