29-річна Репяхова одягла омріяну весільну сукню в стилі “Рибка” і помпезно вийшла заміж за Віктора Павліка

Катерина Репяхова помпезно відсвяткувала весілля із Віктором Павліком. Урочистий захід мав відбутися ще 4 роки тому, але не судилося. Втім, весільна сукня все ж дочекалась красуню-наречену в шафі.

Блогерка Катерина Репяхова побралася законним шлюбом із співаком Віктором Павліком 29 травня 2020 року. Весільні каблучки в закоханих були придбані ще восени 2019-го, а ось провести урочисту церемонію не судилося. В країні вирував Covid, тому відсвяткувати на повну весілля так і не вдалося. Катерина Репяхова та Віктор Павлік відзначили свято лише вдвох.

З того моменту пройшло 4 роки. В річницю весілля Катя Репяхова вирішила не чекати більше і дня та вдягнути ту саму весільну сукню, яка чекала її в шафі протягом цих років.

Живемо тут і зараз, адже не знаємо, що з нами буде завтра — написала красуня-наречена у соцмережах, супроводивши свій допис відео, в якому виходить до Віктора Павліка в розкішній білій сукні в стилі “рибка”.

Наречена доповнила образ довгими сережками із крупним камінням, схожим на перлини. Сам Віктор Павлік теж був у весільному вбранні – чорному костюмі, шкіряних туфлях та білій сорочці.

На святі молодят був присутній і їх маленький синок Михасик. Подружжя зустрілось посеред весняної природи і під ніжну музику оркестру, що грав поруч – Катерина знов зізналась в коханні своєму Віктору.

Саме ти малюєш посмішку на моєму обличчі – сказала щаслива дружина співака і додала – Я дякую тобі за все.

Святкування 4-ї річниці весілля в парі Репяхової і Павліка не обійшлося без шампанського і фруктів.

У соціальних мережах прихильники Репяхової написали щирі вітання нареченій та її законному чоловіку з побажаннями родинного затишку, тепла і… діточок.

Бажаю повторити фотосесію в наступному році, але вже вчотирьох – написала одна з користувачок.

Катя Репяхова зазначила, що Віктор Павлік вперше побачив її в сукні нареченої, адже 4 роки тому вони лише розписалися і не влаштовували ніякого свята.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?