Ровесницям Артема Пивоварова прохання не турбувати: артист обирає жінок на 4-5 років старших за себе

Артем Пивоваров навідріз відмовляється говорити про особисте життя, але Раміні Есхакзай таки вдалося розговорити улюбленця мільйонів українців, і дещо цікаве ми все ж дізналися.

Артем Пивоваров зростав у невеликому містечку на Харківщині. Нині у Вовчанську йдуть бої, тож співак не може сказати, чи вцілів його будинок під обстрілами. Щойно прикордонне місто було деокуповано у 2022 році, він забрав звідти маму й перевіз до Харкова.

Дитинство та юність відомого артиста минули саме в цьому провінційному місті. Життя там кардинально відрізнялося від Харкова, куди згодом Тьома поїхав навчатися. Але спогади нікуди не поділися – залишилися.

Артем Пивоваров віддає перевагу дівчатам, старшим за нього

Окрім всіляких хуліганських вчинків, підліток, звісно ж, звертав увагу на осіб протилежної статі. Та ровесниці чи маленькі дівчатка його не цікавили. Починаючи з 13 років, Пивоваров зустрічався виключно з дорослими дівчатами 17-18 років.

Артем Пивоваров віддає перевагу дівчатам, старшим за нього

Приховувати власний вік не було потреби, адже всі довкола чудово знали все про всіх. Цноти юнак позбувся у 14 років. Його обраниці на той момент минуло 17 років. Провінційні дівчата мали тяжіння до поганих хлопців, тож треба було тримати марку й відповідати їх очікуванням.

Артем Пивоваров віддає перевагу дівчатам, старшим за нього

Мама довго не могла втямити, звідки у сина взявся такий тяжкий гайморит, що навіть довелося робити хірургічне втручання. А 14-річний Тьома їй не розповів, що перебуваючи напідпитку, заснув морозної днини прямо на пам’ятнику, от і застудився.

Отже, Артем поводився так, як від нього очікувало оточення. А коли опинився у Харкові й побачив зовсім інше відношення до життя, був неабияк вражений. У Вовчанську всім було байдуже до його музики, а тут він відчув неприкриту зацікавленість і неначе отримав крила.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".