Ровесницям Артема Пивоварова прохання не турбувати: артист обирає жінок на 4-5 років старших за себе

Артем Пивоваров навідріз відмовляється говорити про особисте життя, але Раміні Есхакзай таки вдалося розговорити улюбленця мільйонів українців, і дещо цікаве ми все ж дізналися.

Артем Пивоваров зростав у невеликому містечку на Харківщині. Нині у Вовчанську йдуть бої, тож співак не може сказати, чи вцілів його будинок під обстрілами. Щойно прикордонне місто було деокуповано у 2022 році, він забрав звідти маму й перевіз до Харкова.

Дитинство та юність відомого артиста минули саме в цьому провінційному місті. Життя там кардинально відрізнялося від Харкова, куди згодом Тьома поїхав навчатися. Але спогади нікуди не поділися – залишилися.

Артем Пивоваров віддає перевагу дівчатам, старшим за нього

Окрім всіляких хуліганських вчинків, підліток, звісно ж, звертав увагу на осіб протилежної статі. Та ровесниці чи маленькі дівчатка його не цікавили. Починаючи з 13 років, Пивоваров зустрічався виключно з дорослими дівчатами 17-18 років.

Артем Пивоваров віддає перевагу дівчатам, старшим за нього

Приховувати власний вік не було потреби, адже всі довкола чудово знали все про всіх. Цноти юнак позбувся у 14 років. Його обраниці на той момент минуло 17 років. Провінційні дівчата мали тяжіння до поганих хлопців, тож треба було тримати марку й відповідати їх очікуванням.

Артем Пивоваров віддає перевагу дівчатам, старшим за нього

Мама довго не могла втямити, звідки у сина взявся такий тяжкий гайморит, що навіть довелося робити хірургічне втручання. А 14-річний Тьома їй не розповів, що перебуваючи напідпитку, заснув морозної днини прямо на пам’ятнику, от і застудився.

Отже, Артем поводився так, як від нього очікувало оточення. А коли опинився у Харкові й побачив зовсім інше відношення до життя, був неабияк вражений. У Вовчанську всім було байдуже до його музики, а тут він відчув неприкриту зацікавленість і неначе отримав крила.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.