Схожі, наче сестри-двійнята: Марічка Падалко показала доньку 9-класницю на останньому дзвонику

Ведуча ТСН на "1+1" Марічка Падалко показала свою старшу доньку Марію. Дівчина тільки-но закінчила 9-й клас і сьогодні святкує День останнього дзвоника. Мама з донькою схожі, немов сестри.

В Instagram Марічка Падалко не часто ділиться світлинами із своїми дітьми та чоловіком Єгором Соболевим. Зазвичай на сторінці телеведучої можна побачити лише добірку останніх новин з українського фронту, а в Stories зʼявляються дописи про благодійні заходи з її участю.

Але сьогодні, 31 травня — особливий день. Для українських школярів з різних куточків країни лунають останні дзвоники. Марічка Падалко з нагоди цього святкового дня вирішила поступитись традицією і показала свою старшу донечку Марійку, яка перейшла до 9 класу.

Зіркова мама зробила селфі поряд з донькою, яка тримала в руках букет з трьох яскраво-червоних півоній. Рисами обличчя та посмішкою Марійка дуже схожа на свою знамениту маму. Поряд на світлині вони виглядають зовсім не як мама із донькою, а скоріш – як старша та молодша сестри.

В коментарях до світлини Марічки Падалко із донькою прихильники і знайомі вже написали купу компліментів. Наприклад, колега Падалко Валентина Хамайко зізналась:

Дівчатка! Ви – прекрасні!

Інші користувачі соціальної мережі відзначили, що донька дуже схожа на маму. А ще побажали дівчинці щасливої долі, успіхів та добрих людей на життєвому шляху.

Раніше багатодітна мама Марічка Падалко зізнавалась, що певний час взагалі не хотіла мати дітей. Її головною метою була карʼєра, а ось материнський інстинкт прокинувся в ній ближче к 30-ти рокам. Із своїм першим чоловіком Марічка Падалко прожила 15 років, але дітей народити в цьому шлюбі так і не змогла.

Втім, коли вони розійшлися — їхні долі окремо один від одного склалися щасливо. І Марічка, і її колишній обранець змогли створити нові родини і народити дітей. Більш того, вже після початку повномасштабного вторгнення телеведуча мріяла про те, аби народити четверту дитину. Але чоловік Єгор Соболєв відмовив дружину від цієї ідеї.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.