Схожі, наче сестри-двійнята: Марічка Падалко показала доньку 9-класницю на останньому дзвонику

Ведуча ТСН на "1+1" Марічка Падалко показала свою старшу доньку Марію. Дівчина тільки-но закінчила 9-й клас і сьогодні святкує День останнього дзвоника. Мама з донькою схожі, немов сестри.

В Instagram Марічка Падалко не часто ділиться світлинами із своїми дітьми та чоловіком Єгором Соболевим. Зазвичай на сторінці телеведучої можна побачити лише добірку останніх новин з українського фронту, а в Stories зʼявляються дописи про благодійні заходи з її участю.

Але сьогодні, 31 травня — особливий день. Для українських школярів з різних куточків країни лунають останні дзвоники. Марічка Падалко з нагоди цього святкового дня вирішила поступитись традицією і показала свою старшу донечку Марійку, яка перейшла до 9 класу.

Зіркова мама зробила селфі поряд з донькою, яка тримала в руках букет з трьох яскраво-червоних півоній. Рисами обличчя та посмішкою Марійка дуже схожа на свою знамениту маму. Поряд на світлині вони виглядають зовсім не як мама із донькою, а скоріш – як старша та молодша сестри.

В коментарях до світлини Марічки Падалко із донькою прихильники і знайомі вже написали купу компліментів. Наприклад, колега Падалко Валентина Хамайко зізналась:

Дівчатка! Ви – прекрасні!

Інші користувачі соціальної мережі відзначили, що донька дуже схожа на маму. А ще побажали дівчинці щасливої долі, успіхів та добрих людей на життєвому шляху.

Раніше багатодітна мама Марічка Падалко зізнавалась, що певний час взагалі не хотіла мати дітей. Її головною метою була карʼєра, а ось материнський інстинкт прокинувся в ній ближче к 30-ти рокам. Із своїм першим чоловіком Марічка Падалко прожила 15 років, але дітей народити в цьому шлюбі так і не змогла.

Втім, коли вони розійшлися — їхні долі окремо один від одного склалися щасливо. І Марічка, і її колишній обранець змогли створити нові родини і народити дітей. Більш того, вже після початку повномасштабного вторгнення телеведуча мріяла про те, аби народити четверту дитину. Але чоловік Єгор Соболєв відмовив дружину від цієї ідеї.

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.