Такого Віталія Козловського ви точно ще не бачили: співак з дитячим візочком прогулявся по місточку

Співак Віталій Козловський в цьому році приміряв на себе новий образ – турботливого татуся. І він артисту дуже личить. Адже що може бути миліше за чоловіка, що прогулюється із 3-місячним сином?

Співак Віталій Козловський показав у соціальних мережах наймиліші кадри зі своєї прогулянки із 3-місячним сином Оскаром. Артист розповів користувачам Instagram про емоції, які він, як батько відчуває під час звичайнісінької прогулянки з дитячим візочком, в якому спить немовля.

Віталій Козловський разом із маленьким сином пройшовся по одному з мостів у Києві, показавши узбережжя річки Дніпро та гарні краєвиди навколо неї.

Віталій Козловський вийшов на прогулянку із 3-місячним сином Оскаром
Віталій Козловський вийшов на прогулянку із 3-місячним сином Оскаром

Віталій Козловський обрав для прогулянки зручний, комфортний і зовсім не сценічний образ. Кепка, кросівки, світло-бузкова футболка, джинси та окуляри проти сонця – від булого лоску артиста не залишилось і сліду. Він в натовпі людей, які теж крокували місточком — ніби перетворився в звичайну людину, зі своїми турботами і емоціями.

Дякую Богу за можливість сьогодні проживати особливі емоції — підписав родинну світлину із своїм первістком Козловський.

Віталій Козловський вперше став батьком 25 лютого 2024 року. Співак заздалегідь розповів прихильникам про те, що разом із дружиною чекає на первістка.

Чоловік був поряд із коханою, коли вона народжувала немовля. Хлопчика назвали Оскаром, а зовсім недавно батьки потайки окрестили 3-місячного сина у Михайлівському Золотоверхому монастирі міста Києва.

Після народження сина Віталій Козловський зізнавався, що його дружина Юлія протягом довгого часу намагалася завагітніти. Думки про народження дитини в них обох були ще до початку повномасштабного вторгнення, але доля розпорядилася так, що Віталій дізнався від коханої про те, що скоро буде батьком – коли перебував на військових навчаннях.

Віталій Козловський щасливий в ролі батька
Віталій Козловський щасливий в ролі батька

Також артист розповідав і про перші досягнення маленького Оскара. В свої 3 місяці хлопчик вже навчився вимовляти слово “Агу”. Співак зізнався, що спілкування з дитиною робить його занадто сентиментальним і неймовірно щасливим.

Нові статті

Схожі статті

Як охолодити квартиру чи будинок, якщо немає кондіціонера: ці методи реально працюють влітку. Спробуйте!

Літо в 2024 році видалось занадто теплим. В умовах відключень світла скористатись кондиціонером неможливо, тому українцям стануть у нагоді поради по охолодженню квартири підручними засобами.

Результат вас вразить: навіщо сипати соду у пральну машину та що від цього буде – найдієвіший спосіб

Якщо хочете, щоб ваш одяг виглядав як новий та був свіжим, рекомендуємо спробувати один дієвий метод: навіщо додавати соду до вашої пральної машини?

Прожили разом майже 42 роки, але діточок не мали: історія кохання берегині української пісні Раїси Кириченко

Раїса Корж (Кириченко) — українська співачка і народна артистка української РСР. В її особистому житті був один чоловік — баяніст Микола Кириченко. Разом вони створили творчий і родинний союз.

Так ось, як вона виглядає – всі карти розкриті: 58-річний Віктор Павлік вперше показав свою тещу (ФОТО)

Віктор Павлік не соромиться демонструвати своє особисте життя на публіку та завжди щирий зі своєю аудиторією, зокрема не приховує свої відносини з тещею: як виглядає жінка та чим займається?