На вечерю вівсяномлин: Ксенія Мішина розповіла, скільки часу їй знадобилось, щоб схуднути і показала меню

Акторка та екс-Холостячка Ксенія Мішина розповіла широкому загалу деякі секрети свого схуднення. Читайте далі, як саме їй вдалося за 4 місяці скинути 12 зайвих кілограмів.

Українська акторка театру та кіно Ксенія Мішина розповіла подробиці свого схуднення на 12 кілограмів. За словами екс-Холостячки, позбавитись від зайвої ваги їй вдалося всього лише за 4 місяці. Надмірна вага в знаменитості зʼявилась після початку повномасштабного вторгнення, коли Ксенія намагалася заїсти стрес.

Однак настав такий момент, коли артистка перестала впізнавати себе у дзеркалі. Зайва вага Ксенію Мішину зовсім не влаштовувала і тому вона залучила для допомоги спеціалістів-дієтологів та почала худнути. Протягом 4-х місяців акторка працювала з командою менторів, які спостерігали за нею, допомагали складати меню правильного харчування і таке інше.

За словами Ксенії Мішиної — головне у правильному харчуванні, це розрізняти психологічний та фізичний голод. Взагалі правильне та здорове харчування — це надважлива складова на шляху до омріяної фігури.

Ксенія Мішина розповіла, як їй вдалося схуднути на 12 кг за 4 місяці
Ксенія Мішина розповіла, як їй вдалося схуднути на 12 кг за 4 місяці

Ксенія Мішина наголосила, що дуже важливо відрізняти, чи дійсно ти голодна, чи щось відбулося таке стресове, через що захотілося їсти. Також акторка розповіла, чи дотримується вона здорового харчування під час зйомок в кіно.

За словами Мішиної — в будь-який момент її життя в її особистому просторі немає ніякої шкідливої їжі.

Історія схуднення Ксенії Мішиної
Історія схуднення Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина показала своїм шанувальникам і обʼєми своїх тарілок на період схуднення. Спеціалісти розробили для неї індивідуальну програму харчування, якої знаменитість дотримувалась протягом 4 місяців поспіль.

На сніданок в Мішиної було 3 різні варіанти:

  • вівсяна крупа, білок та авокадо;
  • боул з тунцем у власному соку з овочів та темного рису;
  • вівсяна крупа, 100 г фруктів, 50 г горішків (тільки не фісташки та не арахіс).
Сніданок та обід Ксенії Мішиної на здоровому харчуванні
Сніданок та обід Ксенії Мішиної на здоровому харчуванні

Акторка наголосила, що варіанти вона міксувала по днях в залежності від власного бажання.

Обід зірки українського кіно складався з каші, риби або ж морепродуктів. Мʼясо ж Ксенія Мішина взагалі не вживає. Також на додачу був свіжий салат або овочі. Ніяких заправок та соусів під час збалансованого 4-місячного харчування акторка не додавала до страв. Хіба що олію, і то — не соняшникову, а оливкову. В якості приправ до риби використовувала лише сухі трави, трохи солі та перцю.

Вечеря та недільний десерт Ксенії Мішиної
Вечеря та недільний десерт Ксенії Мішиної

Вечеря телезірки складалася з 5% чистого творогу, в який вона іноді додавала овочі. Як альтернативний варіант вечері для більшого різноманіття Мішина вживала овочевий мікс з огірків, кабачків та солодкого перцю. В неділю ж Ксенії дозволялося зʼїсти вівсяномлин з фруктами та овочами, а ще — 3 білка та 50 грамів вівсяної крупи.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: екстрим цього дня буде зашкалювати – прогноз

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять зробити день суто для відпочинку - заплануйте активності для вас та ваших близьких.

Олена Кравець порівняла себе із мегазіркою світового масштабу Роббі Вільямсом: “Зібрались у повному складі”

Екс-учасниця гумористичного шоу "Квартал 95" Олена Кравець порівняла себе з 50-річним британським співаком Роббі Вільямсом. Читайте, що спільного у Кравець із зіркою світового масштабу.

Царське варення з порічок на радість онучатам: готую найсмачніший десерт щороку і до весни його вже нема

Літній сезон — це ідеальний час для приготування різноманітних десертів на зиму. Особливо смачненьким виходить варення із порічки. Знайомтесь із рецептом його приготування.

“Зʼявилася дитина не від Мірзояна”: відомий український співак розкрив секрет стосунків із Тонею Матвієнко

Останні декілька тижнів фанати співака Романа Скорпіона тільки те і роблять, що обговорюють його імовірний роман із дружиною Арсена Мірзояна, Тонею Матвієнко. Артист прокоментував ці чутки особисто.