Ікони жіночої краси, але які різні: Ада Роговцева закохалася єдиний раз, а Ліна Костенко – ще та серцеїдка

Деяким жінкам щастить закохатися один раз на все життя, як це було з Адою Роговцевою. А іншим, як Ліні Костенко, доводиться робити кілька невдалих спроб на шляху до щастя.

Ада Роговцева

Акторка закохалася ще під час навчання в театральному виші та 46 років прожила у мирі й злагоді з Костянтином Степанковим. Усе було б гаразд, якби студентка не наклала оком на одруженого викладача.

Ада Роговцева закохалася один раз, а Ліна Костенко – тричі

Оскільки Кость Петрович теж захопився юною красунею, за яку був старший на 11 років, то їм залишався один шлях – розбити сім’ю чоловіка й створити на її уламках нову. Бабуся не визнала вибору онуки й не пішла на розпис, а мама підтримала доньку.

Ада Роговцева закохалася один раз, а Ліна Костенко – тричі

Вони переживали разом і злети, й падіння. На світ з інтервалом у 10 років народилося двоє діточок – Костянтин та Катя. Бідували, коли чоловіка звільнили з роботи, страшенно переживали, коли глава родини захворів на туберкульоз, і всі, окрім коханої дружини, від нього відвернулися. Врешті все налагодилося, та підступна онкологія забрала Степанкова у Роговцевої у 2004 році.

Ліна Костенко

У житті поетеси теж трапилося справжнє кохання. Щоправда, до його появи довелося вдатися до кількох прикрих помилок. Спочатку Ліна вийшла заміж за однокурсника по московському вишу Єжи-Яна Пахльовського й народила йому доньку Оксану. Та життя з поляком не задалося через велику відстань між Києвом та Варшавою.

Ада Роговцева закохалася один раз, а Ліна Костенко – тричі

Вдруге поетеса закохалася в письменника Аркадія Добровольського, який був старший на 20 років. Та й ця спроба виявилася невдалою.

Ада Роговцева закохалася один раз, а Ліна Костенко – тричі

По-справжньому щасливою жінка відчула себе лише з інвалідом війни без ноги Василем Цвіркуновим. Довелося зазнати глибокого осуду від людей, адже обранець Ліни мав родину та дітей, а вона на той момент була з Аркадієм, до якого врешті повернулася дружина з сином. Це навіть не любовний трикутник, а багатокутник.

Ада Роговцева закохалася один раз, а Ліна Костенко – тричі

Усе-таки кохання перемогло. Костенко вийшла заміж за Цвіркунова. Вони прожили щасливо 25 років, народивши сина Василька. І лише смерть чоловіка, старшого на 13 років за поетесу, розлучила їх у 2012 році.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.