Притула не впізнає, а Бред Пітт за свою прийме: Нікітюк пофарбувала волосся і стала копією Анджеліни Джолі

Леся Нікітюк поекспериментувала із кольором волосся так, що тепер її і Притула не впізнає. Телеведуча перевтілилась в справжню зірку Голлівуду і здивувала схожістю з Анджеліною Джолі.

Леся Нікітюк — одна з найпопулярніших українських ведучих. Зірка телекранів постійно слідкує за модними тенденціями і дивує Мережі своїми талантами. Гумористична і чарівна дівчина приваблює до своєї персони чималу кількість уваги з боку шанувальників. Що там казати, якщо навіть Сергій Притула був нею захоплений під час спільної роботи на “Новому каналі” на шоу “Хто зверху?”.

Напередодні першого літнього дня Леся вирішила кардинально змінити стиль і… пофарбувати волосся в темний колір. Зважаючи на те, що багато років і прихильники, і колеги по творчості бачили її білявкою — впізнати зірку телеекранів віднині буде важкувато.

До нової зачіски Нікітюк обрала і оновлений макіяж. Трохи сценічного гриму, румʼян, яскравої помади і вуаля – українка Леся перевтілюється в справжнісіньку голлівудську зірку. Дійсно, новий образ улюблениці Сергія Притули дуже схожий на Анджеліну Джолі. І якщо її б десь у соцмережах побачив Бред Пітт – то точно б сприйняв за свою колишню дружину.

Леся Нікітюк змінила зачіску та колір волосся
Леся Нікітюк змінила зачіску та колір волосся

Втім, на відміну від Джолі Леся Нікітюк поки ще не створила власної родини. В свої 36 років зірка приділяє велику увагу будуванню карʼєри і пробує свої сили у різних напрямках.

Окрім роботи на телебаченні вона створює кумедні відеоролики-пародії, які викладає на власній сторінці в Instagram. Також знаменитість не забуває і допомагати своїм рідним та близьким. Коли видається вільна хвилинка – ведуча проводить її в рідній домівці, у батьків.

Леся Нікітюк попрацювала на городі в батьків у Хмельницькому
Леся Нікітюк попрацювала на городі в батьків у Хмельницькому

Днями в Stories Нікітюк показала, як проводить свій відпочинок в родинному гніздечку та допомагає старшому поколінню поратися на городі. Зірка жваво прополювала бурʼяни та травичку у рідному Хмельницькому.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?