Як зірки святкують День захисту дітей: Дорофєєва згадала шкільні роки, Осадча повела синів на серфінг

В суботу, 1 червня, в Україні традиційно святкують День захисту дітей. Знаменитості за традицією вітають у соціальних мережах маленьких українців та публікують світлини із своїми дітьми.

В перший день літа в Україні, за традицією, святкують День захисту дітей. На сторінках знаменитостей зʼявляються пости із привітаннями і побажаннями миру, злагоди, любові для найменших українців. “Один Факт” пропонує добірку привітань від Каті Осадчої, Наді Дорофєєвої та інших зірок.

Катерина Осадча

Дружина Юрія Горбунова оприлюднила на своїй сторінці світлину з одним із синів від Юрія Горбунова. Турботлива мама, одягнена в піксельну сорочку, ніжно цілує свого маленького хлопчика в потилицю. А ось і друга світлина, на якій обидва синочки приносять мамі розкішний букет з розквітлих маків. І ще одна – хлопчик поряд з мамою, що тримає в руках букет ніжно-рожевих півоній.

Ми ладні для наших дітей звернути гори — написала Катерина Осадча і в той же час зазначила, що не завжди це вдається через скрутні зовнішні обставини.

В Stories Instagram Катерина Осадча показала, як вони із хлопчиками провели цей святковий день, присвячений усім дітям.

Катя Осадча подарувала синам день занять з серфінгу
Катя Осадча подарувала синам день занять з серфінгу

Телеведуча із синочками відправилася на водний відпочинок, де діти змогли спробувати себе в мистецтві серфінгу.

Сини Каті Осадчої і Юрія Горбунова навчились серфінгу
Сини Каті Осадчої і Юрія Горбунова навчились серфінгу

День захисту дітей в родині Осадчої пройшов дуже насичено і залишив багато приємних спогадів в памʼяті Івана і Данила Горбунових.

Катя Осадча показала, як вона разом із дітьми провела День захисту дітей
Катя Осадча показала, як вона разом із дітьми провела День захисту дітей

Надія Дорофєєва

В Надії Дорофєєвої власних діточок ще немає. Втім, із Днем захисту дітей вона все ж привітала. Співачка і дизайнерка показала в Stories, як вона сама виглядала в дитинстві, коли тільки-но пішла в перший клас.

Зірка зізналась, що ніколи б не подумала, яке саме життя на неї чекає. В День захисту дітей Надія наголосила, що саме вони — наше майбутнє, яке треба оберігати і захищати.

Олена Кравець

Колишня учасниця “Кварталу 95” Олена Кравець – багатодітна мама. В артистки є старша донька Марія та двоє молодших діточок-двійнят. В День захисту дітей Олена показала малюнок молодшої доньки Катерини і її плани на літо.

Бажання в дівчинки прості: виїхати на відпочинок за межі Києва, навчитись кататися на роликах, зустрітися з подружкою і… підготуватися до школи.

Можливість планувати — розкіш сьогодення і дитинства – підписала дитячі малюнки Олена Кравець.

Лілія Ребрик

Ще одна багатодітна матуся українського шоу-бізнесу Лілія Ребрик у День захисту дітей показала усіх трьох доньок разом. Поліна, Діана і маленька Аделіна, що спала в плетеному кошику – постали на одній світлині і в одній фотосесії не просто так.

Їх мама, Лілія Ребрик, зазначила: кожен день в сучасній Україні – це день захисту дітей. А ще зізналась, що заради своїх донечок готова на все. Власне, як і кожна інша матуся.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?