“Зараз ледве стою”: 58-річний Віктор Павлік вперше розповів про свою реабілітацію після складної операції

Відомий співак Віктор Павлік зізнався, як почуває себе та як проходить його реабілітація: що відомо про стан здоров'я зірки, який тривалий час перебуває серед людей в білих халатах.

Віктор Павлік нещодавно розповів про свій стан здоров’я після перенесеної операції на серці. Після складного хірургічного втручання він наразі знаходиться в процесі реабілітації, який триватиме ще кілька місяців.

Відновлення співака супроводжується значним болем, і йому необхідно приймати знеболювальні препарати. Особливе занепокоєння викликають обмеження, встановлені лікарем. Віктору заборонено керувати автомобілем та мотоциклом, а також підіймати важкі речі. Він відзначив, що наразі ледве може стояти, адже його грудна клітка ще заживає, а біль у грудині залишається дуже сильним.

Віктор Павлік розповів про реабілітацію після операції на серці
Віктор Павлік розповів про реабілітацію після операції на серці

Лікарі рекомендували утриматися від керування автомобілем щонайменше місяць, а краще й більше. Підйом предметів, важчих за один кілограм, також заборонено, що навіть унеможливлює підняти дитину на руки. Протягом усього літа Віктору не можна буде сідати за мотоцикл, що для нього є серйозним випробуванням, адже він дуже хоче це зробити.

Віктор Павлік зараз проходить складний етап у своєму житті, адже йому доводиться долати труднощі реабілітаційного періоду після серйозної операції на серці. Попри нові обмеження, які диктує його стан здоров’я, він налаштований на повне відновлення.

Віктор Павлік розповів про реабілітацію після операції на серці
Віктор Павлік розповів про реабілітацію після операції на серці

Віктор Павлік з’явився на світ із серйозною вадою серця, яка з самого дитинства ставила його життя під загрозу. З роками стало зрозуміло, що необхідна хірургічна операція для заміни одного з серцевих клапанів на штучний, що дало б йому шанс на продовження життя. Дружина музиканта, Катерина Репяхова, повідомляла, що під час операції лікарі боролися за його життя чотири години поспіль.

Після цієї складної процедури Віктор Павлік провів дві доби в реанімації, де медики продовжували пильно контролювати його стан. Через десять днів перебування в клініці він нарешті був виписаний, що стало важливим кроком на шляху до повного одужання та повернення до звичного життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?