У Мережі спливла правда про перший шлюб Ігоря Кондратюка: не такий вже й однолюб, яким здавався

Відомий продюсер Ігор Кондратюк в одному з інтерв'ю обмовився, що Олександра Городецька є не першою його дружиною та від був до неї одружений: хто був до цього у чоловіка?

Український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк, відомий своєю різкою думкою на публіці, дуже рідко розкриває деталі свого особистого життя, що викликає зацікавленість серед шанувальників. Виявляється, що цей відомий шоумен неодноразово вступав у шлюб. Наразі його гармонійний союз з Олександрою Городецькою є прикладом щасливого сімейного життя, де троє дітей – два сини, Сергій і Данило, і донька Поліна.

Ігор Кондратюк розповів, що був одружений двічі
Ігор Кондратюк розповів, що був одружений двічі

Кондратюк не згадував деталей свого попереднього шлюбу до Олександри, але підкреслив, що він та його дружина Олександра разом з 1996 року. Це відкриття стало несподіваним для багатьох, оскільки прихильники завжди думали, що шлюб з Городецькою перший та останній. Але як виявилось навіть публічні особистості мають свої таємниці та непередбачувані історії в минулому.

Як відомо, дружина Ігоря Кондратюка є його правою рукою в фінансових справах. Кондратюк визнає, що хоча їхнє подружнє життя не знаходилося на межі розриву, але вони час від часу стикалися з серйозними конфліктами. Шоумен ділиться, що навіть після закінчення робочого дня вони не можуть просто так переключитися на домашні справи, у них завжди присутня робота. Незважаючи на це, у стосунках Олександри та Ігоря Кондратюка незмінно залишається елемент ніжності та романтики.

Ігор Кондратюк розповів, що був одружений двічі
Ігор Кондратюк розповів, що був одружений двічі

Нагадаємо, що пара познайомилась, коли Олександра працювала бухгалтером, а Ігор — на посаді. Ще на тому етапі їхнього знайомства вони відчули особливу взаємну цікавість, яка згодом перетворилася на почуття.

Помітні зміни сталися зі Сашею, яка, будучи веселою дівчиною, тепер, за словами Ігоря, стала більш серйозною, особливо з урахуванням наявності трьох дітей. Її легкість ставлення до життя одразу привернула увагу Ігоря. Згодом вони зрозуміли, що мають багато спільного, розуміючи один одного з півслова.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.