У Мережі спливла правда про перший шлюб Ігоря Кондратюка: не такий вже й однолюб, яким здавався

Відомий продюсер Ігор Кондратюк в одному з інтерв'ю обмовився, що Олександра Городецька є не першою його дружиною та від був до неї одружений: хто був до цього у чоловіка?

Український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк, відомий своєю різкою думкою на публіці, дуже рідко розкриває деталі свого особистого життя, що викликає зацікавленість серед шанувальників. Виявляється, що цей відомий шоумен неодноразово вступав у шлюб. Наразі його гармонійний союз з Олександрою Городецькою є прикладом щасливого сімейного життя, де троє дітей – два сини, Сергій і Данило, і донька Поліна.

Ігор Кондратюк розповів, що був одружений двічі
Ігор Кондратюк розповів, що був одружений двічі

Кондратюк не згадував деталей свого попереднього шлюбу до Олександри, але підкреслив, що він та його дружина Олександра разом з 1996 року. Це відкриття стало несподіваним для багатьох, оскільки прихильники завжди думали, що шлюб з Городецькою перший та останній. Але як виявилось навіть публічні особистості мають свої таємниці та непередбачувані історії в минулому.

Як відомо, дружина Ігоря Кондратюка є його правою рукою в фінансових справах. Кондратюк визнає, що хоча їхнє подружнє життя не знаходилося на межі розриву, але вони час від часу стикалися з серйозними конфліктами. Шоумен ділиться, що навіть після закінчення робочого дня вони не можуть просто так переключитися на домашні справи, у них завжди присутня робота. Незважаючи на це, у стосунках Олександри та Ігоря Кондратюка незмінно залишається елемент ніжності та романтики.

Ігор Кондратюк розповів, що був одружений двічі
Ігор Кондратюк розповів, що був одружений двічі

Нагадаємо, що пара познайомилась, коли Олександра працювала бухгалтером, а Ігор — на посаді. Ще на тому етапі їхнього знайомства вони відчули особливу взаємну цікавість, яка згодом перетворилася на почуття.

Помітні зміни сталися зі Сашею, яка, будучи веселою дівчиною, тепер, за словами Ігоря, стала більш серйозною, особливо з урахуванням наявності трьох дітей. Її легкість ставлення до життя одразу привернула увагу Ігоря. Згодом вони зрозуміли, що мають багато спільного, розуміючи один одного з півслова.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?