Приписують роман з однією, а має іншу? Про особисте життя Олександра Пономарьова можна написати цілу книгу

Олександр Пономарьов завжди приховує своє особисте життя, щоб зберегти щастя в стосунках, але чутки все одно існують та співаку приписують різні романи: чи є у чоловіка жінка та хто вона?

Майже одразу після появи новин про можливий роман між Олександром Пономарьовим та Марією Яремчук, з’явилася інформація про те, що у музиканта є так звана цивільна дружина. Першою про цю жінку згадала колишня дружина Олександра Пономарьова, Вікторія Мартинюк. Вона розповідала про стосунки їхнього сина з батьком та мачухою, що привернуло значну увагу прихильників.

Все стало ще більш заплутано, коли сам Олександр Пономарьов опублікував фотографії, на яких він обіймає загадкову жінку. Після цього новина набула ще більшої популярності, породивши численні спекуляції та чутки.

Олександр Пономарьов розповів подробиці особистого життя
Олександр Пономарьов розповів подробиці особистого життя

Додаткової інтриги додало повідомлення Марії Яремчук кілька років назад про завершення її сценічної кар’єри. Вона повністю зникла з інформаційного простору, що стало осоновю для нових припущень про можливе возз’єднання пари поза камер. Плітки посилилися після того, як стало відомо, що Марія Яремчук народила свого первістка.

Однак, на особистій сторінці Олександра в Instagram з’явився новий допис, де на світлині співак позує поруч з жінкою, на чиєму профілі написано “я та сама”.

Олександр Пономарьов розповів подробиці особистого життя. Фото з Instagram @ponomaryovoleksandr
Олександр Пономарьов розповів подробиці особистого життя. Фото з Instagram @ponomaryovoleksandr

Профіль цієї жінки закритий, тому немає можливості переглянути інші її фотографії або більш детальну інформацію про неї. Це породжує різні припущення: можливо, вона є родичкою Олександра або його близькою подругою чи знайомою. Але також існує ймовірність, що вперше за багато років співак вирішив показати свою обраницю публіці.

Відомо, що після невдалих публічних стосунків Олександр Пономарьов вирішив приховувати своє особисте життя від сторонніх очей. Наразі нічого не відомо про його нинішні стосунки, з ким він живе і як довго вони тривають.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.