За рік до своєї смерті 90-річний Григорій Чапкіс одружився з жінкою, вдвічі молодшою за себе: як живе вдова

У 90 років відомий хореограф Григорій Чапкіс вирішив, що життя лише починається, й почав новий виток з новою квартирою та дружиною. На жаль, підступна корона забрала життя видатної людини-епохи.

У 2020 році, коли всі скаржилися на карантинні обмеження, Григорій Чапкіс, який у дитинстві навіть встиг посидіти у Сталіна на руках, був сповнений оптимізму й надій на світле майбутнє.

Де перебуває вдова Григорія Чапкіса

Відомий хореограф придбав собі нову квартиру й привів туди жіночку, яка була на 52 роки молодша від нього. У пана Григорія такого ж віку була онучка. Григорій Миколайович висловив надію, що четверта дружина залишатиметься з ним поряд до останнього подиху.

Чапкіс і раніше не міг усидіти на місці без руху, а тепер узагалі отримав новий стимул для життя, турботи про 38-річну кохану жінку й підготовки сюрпризів для неї. Чоловік не уявляв себе самотнім, от і був щасливим, що знову закохався.

Де перебуває вдова Григорія Чапкіса: перша й друга дружини

Чапкіс холодної осінньої днини завітав до ювелірного магазину, щоб придбати собі прикрасу. Натомість зустрів долю. Директорка, почувши, що клієнт закашлявся, дала йому пігулку. Вранці ж зателефонувала й поцікавилася, чи прийняв він ліки. Отак усе й закрутилося.

Перший шлюб хореографа з партнеркою Людмилою тривав більш як 2 десятиліття. У ньому народилася донька Лілія. У другому шлюбі з ученицею Наталією на світ з’явився нащадок Грегор.

Де перебуває вдова Григорія Чапкіса: третя дружина

Утретє Григорій Миколайович побрався з адміністраторкою Аллою, з якою розлучився 2016 року після 28 років життя. Одружуватися вчетверте Чапкіс не планував, тим паче, що нова обраниця заробляла більше за нього, й начебто не мала такого наміру. Але вони таки розписалися.

Де перебуває вдова Григорія Чапкіса: фото зроблено в травні 2023

Довго прожити у злагоді й коханні не довелося. За рік після весілля, 13 червня 2021 року, Григорія Миколайовича не стало. Після ковіду сталося ускладнення, яке й забрало життя відомої людини.

40-річна вдова тут же забула про коханого чоловіка. Навіть його могилку на Байковому кладовищі не відвідує. Жінка за життя знаменитості тікала від репортерів, як чорт від ладану. Під час похорону намагалася триматися десь збоку, щоб не потрапити в об’єктиви. За 2 мирних роки навіть не спромоглася поставити пам’ятник на могилі чоловіка. Навряд чи займалася цим питанням під час війни.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.