Перша покинута дружина Михайла Поплавського досі його пам’ятає: “Гроші псують людей, хоча…”

Першою дружиною Михайла Поплавського стала його односелиця. І хоча вони прожили всього півтора року разом, Людмила й досі пам'ятає запальне кохання з завклубу.

Це відбувалося більш як 3 десятиліття тому. Медсестра з села Великі Трояни, що на Кіровоградщині, переходила місток. Назустріч Людмилі Голімбієвській трапився Мишко Поплавський, який спускався з гори.

Вони розговорилися. І все круто змінилося. Люда тут же забула про свого хлопця, захопившись молодим директором клубу. Михайло частенько організовував концерти й всіляко заохочував обраницю брати в них участь.

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського

Серце дівчини здригнулося, коли пообіцяв, що відвезе за кордон. Якось Поплавський зазирнув до кабінету медсестри, став кружляти довкола, наспівуючи: “Увєзу тєбя я в тундру”.

Невдовзі вони побралися. Це сталося 12 серпня 1973 року. Нареченому було 24 роки, дівчині – 20. Та жити разом двом людям із лідерськими задатками виявилося дуже складно. Робота в Мишка була така, що дружина весь час ревнувала, а він не заспокоював, не виправдовувався, а навпаки підливав олії у вогонь.

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського

Врешті Голімбієвська не витримала й запропонувала розлучитися. Після цього Михайло подався до столиці, а Людмила залишилася в рідному селі. Вона дуже сильно мучилася через це, та коли чоловік навідувався у село й пропонував помиритися, вже не приставала на його пропозицію – була занадто гордою.

Як виглядає перша дружина Михайла Поплавського

Згодом жінка виїхала до Німеччини на 3 роки, але й там не зустріла своє щастя. Заміж вийшла лише через 10 років. Народила доньку, але родинне життя знову не склалося. Знала, що Михайло теж одружився і має сина.

Тепер про примирення колишнього подружжя не може бути й мови. Вони стали дуже різними й віддалилися один від одного. Людмила іноді й досі згадує свого першого чоловіка. Про те, що колись вийшла за нього заміж, не шкодує. До речі, Михайло Михайлович теж нічого не забув і допоміг доньці Людмили вступити до свого університету культури.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?