“Я зрозуміла, що ніколи не була закохана”: 46-річна Євгенія Власова зізналась, чи вільне її серце зараз

Відома співачка Євгенія Власова вперше розповіла, чи перебуває зараз у романтичних стосунках: що відомо про особисте життя артистки та її минуле?

Відома українська співачка Євгенія Власова зазвичай приховує особисте життя від публічності, але цього разу зірка вирішила поділитися своїми думками про свій романтичний стан.

За словами виконавиці, зараз вона не перебуває у стосунках та сподівається знайти своє кохання. Євгенія зазначила, що присвятила багато часу своєму внутрішньому розвитку та духовній трансформації, бажаючи, щоб її майбутній партнер зрозумів і прийняв її такою, якою вона є, без будь-яких психологічних бар’єрів.

Євгенія Власова розповіла, чи перебуває зараз у стосунках
Євгенія Власова розповіла, чи перебуває зараз у стосунках

Артистка зазначила, що для неї важливіше не матеріальна підтримка від обранця, а взаємне кохання та відчуття близькості. Вона прагне почувати себе коханою та готова дарувати свою любов і тепло. Євгенія Власова розповіла, що вже тривалий час немає кохання у її житті. Вона висловила бажання, щоб її коханий з’явився у світлому та щирому амплуа, не взаємодіючи з її минулими травмами, а виключно в контексті її любові.

Вона відмовилася від ідеї, що її повинні “рятувати” та переконана, що головне – це бути коханою. Власова зазначила можливість того, що її коханий може так і не з’явитися у цьому житті, але вона готова до цього.

Євгенія Власова розповіла, чи перебуває зараз у стосунках
Євгенія Власова розповіла, чи перебуває зараз у стосунках

Зірка також поділилась, що у неї було небагато стосунків, а останні 10-15 років вона не перебувала в них зовсім. Все своє життя вона ніколи не відчувала справжньої любові. Зрозуміти це вона змогла тільки зараз, коли проаналізувала свої минулі стосунки.

Перший роман для неї завжди були чимось загадковим. Там були переживання, вогняні пристрасті, але завжди відчуття, що щось не в тому порядку. Вона пройшла через невротичні стосунки, коли відчуття були такими сильними, але водночас було страшно бути одній. І як тільки вона знайшла в собі внутрішню силу і стабільність, їй здалися ці стосунки вичерпаними.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.