Колишній співачки Alyosha розкрив неприємну правду про характер Могилевської: “Поводилась як імператриця”

На публіці Наталія Могилевська завжди привітно посміхається. Здається, що це наймиліша жінка на світі. Але ті, хто близько спілкувався з артисткою, притримуються дещо іншої думки.

Вадима Лисицю знають у шоубізнесових колах як вдалого саундпродюсера. За 2 десятиліття чоловік устиг попрацювати практично з усіма зірками першого ешелону. Про деяких із них склалося не дуже позитивне враження.

Коли ведучий шоу “Муз_Тренд” Слава Дьомін попросив схарактеризувати Наталію Могилевську, то ось що почув у відповідь. Вадим розповів, що зірки насамперед розподіляються на дві великі категорії.

Вадим Лисиця вважає, що Могилевська страждає на зіркову хворобу

Одні з них самі не знають, чого хочуть. Але є й настільки цілеспрямовані, що їх важко у чомусь переконати. До останньої категорії, зокрема, належать Світлана Лобода та Наталія Могилевська.

Але це не означає, що з такими набагато легше працювати. Наталка, звісно, чудово знає, чого хоче. Та саундпродюсер й досі воліє не згадувати їхню спільну роботу. Це було найважче з-поміж усіх інших зірок.

Вадим Лисиця вважає, що Могилевська страждає на зіркову хворобу

У 2008 році Лисиці довелося робити разом із Могилевською 2 сезон “Фабрики зірок”. Напарник відразу відзначив, що співачка страждає на зіркову хворобу. Вони й раніше співпрацювали. Вадим допомагав готувати концерти, а також програму виступів із Владом Ямою після виходу “Танців з зірками”.

Тоді він вважав себе початківцем й особливо не встрявав у конфлікти. На “Фабриці” між ним і Наталією постійно виникали непорозуміння. Чоловік назвав це:

“Вона іноді поводилась як імператриця”.

Фабриканти були у справжньому шоку, коли за 2 дні до виступу не було готово жодної пісні. А це ж 16 виконавців! Наталя цим особливо не переймалася. Ходила з поважним виглядом, розмовляла телефоном.

Врешті Лисиці терпець увірвався. Він сказав Могилевській, щоб їхала у справах і не поверталася. Співачка з радістю погодилася й пообіцяла, що не заважатиме Вадиму. Й справді, більше не приїжджала. Саундпродюсер певен, саме це й врятувало тоді проєкт.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?