Швейцарія, Англія, США: де живуть діти Віри Брежнєвої, Тіни Кароль, Ольги Фреймут та інших українських зірок

Нащадки багатьох українських артистів навчаються і живуть за кордоном. Серед дітей, які обрали замість України іноземні володіння – син Тіни Кароль Веніамін, донька Ольги Фреймут та інші.

Вони народилися в Україні, але виросли і обрали життя та навчання на кордоном. “Один Факт” розповість, де живуть та отримують освіту син Тіни Кароль Веніамін Огір, донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл та інші нащадки знаменитих українців.

Син Тіни Кароль

Син Тіни Кароль Веніамін Огір вчиться у Великій Британії
Син Тіни Кароль Веніамін Огір вчиться у Великій Британії

15-річний син Тіни Кароль Веніамін Огір живе та навчається у Великій Британії. Хлопець відвідує в Лондоні елітну школу Repton Preparatory School, вивчає іноземні мови та має багато інших захоплень, серед яких — український гопак, гра на барабанах і фехтування.

Донька Ольги Фреймут

Старша донька української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл, якій вже виповнилося 18 років – мешкає за кордоном. Декілька років тому дівчина перебралася до США, де навчається, працює викладачем хореографії і танцює.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл закінчила школу в Америці
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл закінчила школу в Америці

Злата Мітчелл живе в Лос-Анджелесі, а одним зі своїх головних захоплень називає подорожі. Днями Злата Мітчелл закінчила школу в Америці і показала, в чому вона пішла на випускний. 18-річна випускниця вбралася в довгу мантію та вдягла на голову капелюх із китицями. В руках Злата тримала американський диплом про освіту.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл обрала сукню до випускного в американській школі
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл обрала сукню до випускного в американській школі

А ось на випускний донька Фреймут пішла у зовсім іншому образі. Вона вдягла білу сукню та доповнила її чорними туфлями на підборах.

Сьогодні настав день випускного. Так тішуся, що все закінчилося. Переходимо на наступний етап — написала Злата у соцмережах.

Старша донька Віри Брежнєвої

Старша донька співачки Віри Брежнєвої Соня, якій вже виповнилося 23 роки – також успішно закінчила навчання. Дівчина Вже декілька років живе в США і відвідувала американський коледж. Днями Соня Кіперман показала себе в мантії випускниці. На світлині з випускного Соня позує, тримаючи в руках квіти і диплом американського зразка.

Старша донька Віри Брежнєвої Соня Кіперман успішно закінчила навчання в американському коледжі
Старша донька Віри Брежнєвої Соня Кіперман успішно закінчила навчання в американському коледжі

Соня Кіперман переїхала до США в 16-річному віці. До цього моменту вона навчалась в одному з найдорожчих навчальних закладів української столиці: Міжнародній британській школі. Після переїзду дівчина 2 роки поспіль відвідувала елітну школу Каліфорнії, а потім стала студенткою гуманітарного Whittier College, що в Лос-Анджелесі. В цьому навчальному закладі студенти можуть вивчати мистецтво та гуманітарні науки.

Донька Маші Єфросиніної

Маша Єфросиніна з донькою Наною
Маша Єфросиніна з донькою Наною

Єдина донька Маші Єфросиніної багато років уникає публічності і майже нічого не розповідає про своє життя. Відомо, що зараз 20-річна Нана навчається і живе за кордоном. Для отримання освіти вона спочатку обрала коледж в Канаді, але через пандемію коронавірусу була змушена закінчити його екстерном. Потім Нана Хромаєва успішно поступила навчатися до університету в Нідерландах.

Донька Ольги Полякової

Старша донька співачки Олі Полякової, 19-річна Марія — обрала для отримання освіти закордонний навчальний заклад. Дівчина вирішила піти по слідах зіркової мами та стати співачкою. Вона поступила до вишу у Великій Британії, хоча спочатку планувала переїжджати до США.

Старша донька Олі Полякової Марія вчиться у виші Великої Британії
Старша донька Олі Полякової Марія вчиться у виші Великої Британії

Марія зізнавалась, що вона дуже творча людина і дуже любить музику. А ще — мріє зробити своє захоплення інструментом для заробітку.

Донька колишнього народного депутата Ігоря Кононенка

Ігор Кононенко — колишній народний депутат від блоку Петра Порошенка. Для навчання своєї молодшої доньки Ольги він обрав одну з найстаріших шкіл у Швейцарії: The American School in Switzerland. В цьому закладі діє спеціальна програма підготовки. Завдяки їй учні отримують гарантію вступу до найпрестижніших світових вишів.

До речі, старша донька Ігоря Кононенка також отримувала освіту у Швейцарії. Дарина була студенткою швейцарського вишу Glion Institute of Higher Education, навчання в якому обходиться близько 1.1 мільйона гривень (в залежності від обраної спеціалізації).

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?